Setari Cookie-uri

Gucci si Madonna

Castiga sume fabuloase numai pentru o simpla aparitie televizata, incheie contracte de milioane de dolari, traiesc in lux si isi permit sa-si satisfaca toate extravagantele la care multi dintre noi visam

Castiga sume fabuloase numai pentru o simpla aparitie televizata, incheie contracte de milioane de dolari, traiesc in lux si isi permit sa-si satisfaca toate extravagantele la care multi dintre noi visam. Si totusi exista si vedete care au reusit sa se impuna prin talentul lor, prin munca sustinuta si care au reusit sa se mentina cu picioarele pe pamant si mai mult, ofera o parte din castigurile lor celor mai putin norocosi.

Madonna este o astfel de persoana, care desi s-a bazat in cariera la inceput pe sex-appeal si atitudini provocatoare, in timp a dovedit ca are talent, este o femeie puternica, a reusit de nenumarate ori sa se reinventeze si sa devina tot mai buna. Si cum Madonna este si mama a doi copii, a ajuns sa inteleaga mai bine suferinta celorlalti si s-a dedicat actiunilor caritabile menite sa vina in ajutorul copiilor orfani. Si pentru a fi si mai convingatoare, vedeta a adoptat ea insasi in 2007 un baietel din Malawi, David Banda. Celebra cantareata a infiintat o oraganizatie non-profit numita Raising Malawi, al carei scop este sa ofere copiilor orfani din Malawi, tara din sud-estul Africii, conditii decente de trai si sa descopere noi solutii la aceasta grava problema.

Pe 6 februarie Madonna, in colaborare cu Gucci, a organizat un eveniment al carui scop a fost colectarea de fonduri pentru UNICEF dar si pentru organizatia ei, in vederea ajutorarii copiilor bolnavi de SIDA din tarile Africii. Conform publicatiei People, biletele pe care vedeta le pusese in vanzare in scopuri caritabile se vandusera chiar dinainte ca actiunea propriu-zisa sa aiba loc, si valoarea lor se ridica la peste 3,7 milioane de dolari.

Prezenta starurilor a fost coplesitoare, initiativa Madonnei reusind sa concureze din acest punct de vedere cu cele mai importante evenimente de la Hollywood. Este impresionant felul in care Madonna a reusit sa mobilizeze un numar atat de mare de staruri, care au raspuns la apelul ei umanitar. Printre cei prezenti s-au numarat cantareata Gwen Stefani , actrita Gwyneth Paltrow, care este o buna prietena a divei, cuplurile Demi Moore-Ashton Kutcher si Katie Holmes-Tom Cruise, alti apropiati de-ai ei, Jennifer Lopez insotita evident de Marc Anthony, Salma Hayek, Sean Diddy Combs, Drew Barrymore,Kate Hudson, Heidi Klum si multi altii. Si nu au fost deloc stanjenite de faptul ca celebrul si clasicul covor rosu a fost inlocuit cu unul negru.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.