Setari Cookie-uri

Gucci si Madonna

Castiga sume fabuloase numai pentru o simpla aparitie televizata, incheie contracte de milioane de dolari, traiesc in lux si isi permit sa-si satisfaca toate extravagantele la care multi dintre noi visam

Jennifer Lopez, chiar insarcinata in noua luni, a reusit sa acapareze toata atentia prin aparitia ei senzationala. In ciuda sarcinii inaintate ea nu a renuntat la tocuri, si a ales sa poarte o rochie vaporoasa, creatie Gucci, incinsa la mijloc cu o curea din piele de sarpe. Conform People, Sean Combs, fostul ei iubit, a declarat in momentul in care i s-a cerut sa-i dea un sfat lui Jen, avand in vedere ca si el are gemeni: “ Nu are nevoie de niciun sfat. Este o persoana extrem de iubitoare. Sunt convins ca va fi o mama buna.”

O alta tinuta rafinata a fost cea a luiKatie Holmes, care a optat pentru o creatie marca Alexander McQueen, o senzationala rochie rosie care ii punea foarte bine in evidenta corpul delicat si frumos.

Drew Barrymore a fost insotita la eveniment de prietenul ei Justin Long, si amandoi au purtat tinute semnate Gucci. Ei si-au exprimat speranta ca astfel de evnimente vor deschide mintile si inimile oamenilor. Drew arata foarte bine in rochita scurta si tinereasca ce ii dadea un aer proaspat si extrem de feminin.

Gwyneth Paltrow a ales tot o tinuta Gucci, o rochie scurta si rafinata, pe un roz pal, care ii punea in evidenta silueta androgina si in mod deosebit frumoasele picioare. Gwyneth arata intotdeauna impecabil, asa ca nu mai este nimic surprinzator in asta. Iar parul lung, blond si drept, fara niciun fir ravasit, a devenit deja o marca pentru ea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.