Setari Cookie-uri

Gucci si Madonna

Castiga sume fabuloase numai pentru o simpla aparitie televizata, incheie contracte de milioane de dolari, traiesc in lux si isi permit sa-si satisfaca toate extravagantele la care multi dintre noi visam

Gwen Stefani, si ea insarcinata, a venit insotita de sotul ei, muzicianul Gavin Rossdale. Cei doi aratau foarte bine impreuna, asortandu-si si tinutele impecabil alese. Un alt cuplu frumos a fost cel format din Demi Moore si Ashton Kutcher, care au optat pentru tinute Gucci pe tonuri neutre, apropiate.

Salma Hayek nu putea sa lipseasca de la eveniment, intrucat logodnicul ei, Francois-Henri Pinault, este CEO al conglomeratului francez PPR, Pinault-Printemps-Redoute, care detine in prezent brandul Gucci. Ea a purtat, evident, o rochie Gucci, mizand pe simplitatea modelului si eleganta oferita de culoarea neagra.

Nici gazda evenimentului nu s-a lasat mai prejos. Tinuta aleasa de Madonna a impresionat prin rafinamentul simplitatii. Cantareata a fost insotita la eveniment de fiica ei, Lourdes.

De partea artistica s-au ocupat printre altii si Rihanna si Timbaland. Rihanna a interpretat doua melodii de pe ultimul ei album: “Umbrella” si “Don't stop the music”. Cantareata a aratat fabulos intr-o rochie lunga marca Gucci. Iar Timbaland a recunoscut pentru People ca simte ca face parte din familia Madonnei, avand in vedere ca lucreaza impreuna pentru noul ei album, motiv pentru care a petrecut ultimele doua luni la Londra, unde cantareata isi are resedinta. Timbeland a afirmat ca Madonna este o perfectionista, ceea ce probabil nimeni nu ar putea nega, ca marturie a acestei calitati incontestabile stand intreaga ei cariera si bineinteles si organizarea ireprosabila a acestui eveniment.

Un articol de Lucia Ionescu

Imagini: Shutterstock
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.