Setari Cookie-uri

Chanel, colectie de vis la Palatul Versailles

Chanel Cruise 2012, o colectie impresionanta!

Inca un succes rasunator care poarta semnatura lui Karl Lagerfeld! Gradina Palatului Versailles din Franta a fost decorul fabulous ales de designer pentru a pune in scena Chanel Cruise 2012. Cea mai noua colectie a casei de moda pariziene promoveaza un stil fastuos, cat mai extravagant.

Propunerile lui Karl Lagerfeld ne poarta cu gandul la o vacanta de vis pe o croaziera luxoasa. Creatiile vestimentare au imbinat stilul consacrat al designerului cu elemente rafinate din vremurile reginei Maria Antoaneta. Manecile ample cu volane, gulerele tip jabou sau pantalonii scurti bufanti sunt doar cateva dintre detaliile care au adaugat un aer aparte tinutelor, specific anilor trecuti.

Atmosfera a parut desprinsa dintr-o poveste aristocrata, dar manechinele au asigurat o aparitie de exceptie, incadrata perfect in stilul din zilele noastre. Au purtat peruci colorate si accesorizarea vestimentatiei s-a remarcat printr-o ingeniozitate aparte. N-au lipsit umerii supradimensionati si manecile voluminoase, dar creatiile au inclus si croieli sculpturale, menite sa puna in valoare feminitatea. S-au remarcat rochii maxi cu imprimeuri florale lucrate din material fluide, dar si rochii medii confectionate din denim. La baza manecilor, pe fuste sau pe corsete s-au distins broderiile lucrate manual. Aceste detalii pretioase au innobilat tinutele cu un plus de rafinament.

Citește și:

Colectia a inclus o gama variata de piese vestimentare din care n-au lipsit celebrele taioare specifice casei Chanel, deux-pieces si bineinteles, costumele de baie accesorizate cu palarii maxi.

Incaltarile cu design extravagant au fost inlocuite cu pantofi sport cu platforma si alte modele de incaltaminte specifice perioadei retro. Cromatica a fost compusa din nuante deschise si accente intense de negru, mustar sau albastru. Au predominat culorile pastelate, un trend conscrat deja al sezonului primavara-vara 2012.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.