Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Sarbatoreste primavara cu bijuteriile PANDORA!

Bucura-te de primavara cu noua bratara PANDORA, de tip bangle, reinterpretata in acest sezon prin adaugarea unei inchizatori pave in forma de inima, din zirconiu cubic stralucitor. Purtata singura sau impreuna cu alte bratari PANDORA suprapuse, ea va fi prezenta in momentele de neuitat ale vietii tale, amintindu-ti sa le pretuiesti.

In plus, PANDORA a pregatit si o oferta speciala de Martisor. Vino intr-unul dintre magazinele PANDORA, cumpara doua produse, iar pe al treilea, cel cu pretul mai mic, il primesti gratis. (Promotia este valabila intre 27 februarie – 09 martie 2014 sau in limita stocului disponibil, in magazinele PANDORA sau in magazinele partenere participante. Oferta nu poate fi cumulata cu nicio alta promotie sau reducere.)

Gaseste-ti inspiratia in magazinele PANDORA din Romania sau pe http://www.pandora.net/ro-ro/explore/campaigns/RO/Martisor14!

DESPRE PANDORA
Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 80 de tari, din sase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.100 de magazine-concept.
Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.