Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Descopera noile bijuterii semnificative din PANDORA ESSENCE COLLECTION

Dezvaluind noi moduri de a te exprima si a-ti personaliza tinutele, pentru primavara 2015 PANDORA prezinta 12 noi talismane semnificative din PANDORA ESSENCE COLLECTION.

O serie de 8 talismane realizate din argint 925, aur de 14k si aur roz de 14k, impodobite cu pietre pavé sofisticate, reinterpreteaza bijuteriile cu valori din colectia deja existenta.

Un nou talisman Fericire, realizat din puncte din argint 925 care se unesc pentru a crea un model intortocheat, te ajuta sa exprimi sentimentul de multumire sufleteasca. Alte trei talismane prezinta noi modalitati de a onora relatiile cu cei dragi. Talismanul Apreciere, finisat manual si realizat din argint 925, straluceste datorita pietrelor de zirconiu cubic care il infrumuseteaza. Modelul complex si intim al talismanului Afectiune reprezinta legatura impartasita, in vreme ce verigile intrepatrunse ale talismanului Prietenie semnifica conexiunea profunda care va leaga.

De asemenea, PANDORA ESSENCE COLLECTION va propune si noi bratari deja create, perfecte pentru a va spune povestea si a va exprima sentimentele.

Arata-ti relatia apropiata cu cineva drag printr-o bratara simbolizand Prietenia. Cuprinzand talismanele cu valorile Prietenie si Credinta, cea din urma in doua interpretari diferite, noua bratara deja creata iti aminteste mereu de cat de mult inseamna pentru tine cea mai buna prietena.

Exprima-ti cele mai profunde sentimente pentru femeia iubita cu bratara simbolizand Iubirea. Compusa din talismanele semnificative Iubire, Apreciere si Bucurie, noua bratara PANDORA ESSENCE COLLECTION ii arata cat de multa fericire aduce in viata ta.

Recunoaste-i spiritul liber si sufletul independent oferindu-i bratara simbolizand Libertatea. Aceasta cuprinde talismanele semnificative Libertate si Pace, cel de-al doilea in doua interpretari, fiind modul perfect de a-i reaminti de pacea sa interioara si de faptul ca oportunitatile in viata sunt egale si libere sa fie exprimate dupa propria dorinta.

Ofera-i o bratara simbolizand Fericirea. Cuprinzand talismanele Fericire, Bucurie si Spirit pozitiv, noua bratara PANDORA ESSENCE COLLECTION este cadoul perfect pentru cineva special din viata ta. Lumineaza-i chipul si sufletul cu aceasta bratara feminina, care reprezinta esenta relatiei dintre voi.

Celebreaza cele mai importante valori ale ei alegand o bratara simbolizand Increderea in sine. Compusa din talismanele Incredere in sine si Prosperitate, cel din urma in doua interpretari, aceasta bratara reprezinta modul perfect de a recunoaste pe cineva special. Arata-i ca tu crezi in ea si ofera-i oportunitatea de a-si exprima valorile cu ajutorul acestor bijuterii rafinate.

DESPRE PANDORA
Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 80 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.300 de magazine-concept.
Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.