Setari Cookie-uri

Fii regina ringului de dans! Ce rochie alegi pentru o seara de club perfecta!

Toamna se da startul la cele mai tari petreci din oras. Alege-ti din timp outfit-urile care te vor face vedeta serii si nu o sa mai refuzi nicio invitatie in club. Nu uita sa tii cont de muzica care va rasuna in boxe atunci cand decizi ce o sa porti!

Mi s-a intamplat de multe ori sa refuz invitatile in club lansate de prietenii mei din cauza faptului ca nu am avut cu ce sa ma imbrac.

Da, si eu am sifonierul plin cu haine si ma plang cu nu am cu ce ma imbraca, dar cand spun asta chiar am dreptate: garderoba mea este alcatuita in foarte multe tricouri sport si foarte multe perechi de blugi, iar de ocazii si iesiri in club prea putine articole vestimentare.

Dar pentru toamna asta, am zis sa schimb foaia. Am cautat pe magazinele online si mi-am facut o lista cu 10 rochii pe care doresc sa mi le achizitionez in viitor si sa le pastrez in sectorul "haine speciale".

Rochia nude

Rochia nude este perfecta atunci cand vrei sa starnesti imaginatia cuiva.

Nu va trebui sa depui prea mult efort ca sa iesi in evidenta, pentru ca o rochie apropiata de culoarea pielii o sa dea palpitatii multora din cei care te vor vedea trecand prin fata lor.

Citește și:

Rochii de club: rochie tricot gri

Rochie nude: 79 lei - redusa de la 179 lei (zonia.ro)

Rochia cu particule stralucitoare

Pentru un look elegant si provocator, iti recomand cu drag aceasta rochie midi de culoare gri cu particule stralucitoare.

Nu iti face griji ca outfit-ul tau este mult prea simplu, silueta ta va fi scoasa in evidenta de croiala rochiei, iar pantofii cu platforma si toc si rujul aprins iti vor oferi atitudinea corespunzatoare unei femei puternice si increzatoare in propriile calitati.

Rochii de seara: Rochie midi gri

Rochie midi gri: 53 lei - redusa de la 99 lei (bogas.ro)

Rochia cu snur

Am ales aceasta rochie cu gandul la acele femei care atunci cand pasesc in club nu le pasa de cei din jur, ci doar de starea lor de bine.

O femeie lipsita de inhibitii are curajul sa aleaga oricand o rochie scurta din dantela cu decolteu si snur, pentru ca este sigura pe ea si stie ca oricum s-ar imbraca, privirile invidioase tot vor fi atintite asupra ei.

Citește și:

Rochii scurte: Rochie din dantela cu snur

Rochie din dantela: 280 lei (priveboutique.ro)

Rochia rosie

Ritmurile latino ce rasuna in club te vor pe ringul de dans.

Cum altfel ai putea sa iti faci aparitia daca nu intr-o rochie rosie, extrem de seducatoare, din material fin si vaporos, care sa iti lase libertatea de a te misca cum iti dicteaza muzica si inima pe ringul de dans?!

Rochii rosii: Rochie scurta vaporoasa

Rochie rosie din voal: 230 lei (priveboutique.ro)

Rochia alba

O alta rochie care te va face irezistibila pe ringul de dans este si rochia alba.

Inocenta, pura, dar seducatoare, modelul baby doll ii va induce in eroare pe barbatii care vor sa se bage in seama cu tine, nefiind siguri daca esti o tipa mult prea cuminte, care nu cauta atentia celorlalti, sau o fire jucausa si dornica de prieteni noi.

Rochii de seara: Rochie alba baby doll

Rochie baby doll: 370 lei (priveboutique.ro)

Rochia portjartier

Asta da aparitie inedita! O rochie neagra cu portjartier s-ar putea sa te faca mai mult decat vedeta noptii, s-ar putea sa franga inimile catorva barbatii care nu cadeau prada asa usor pana sa te vada.

Citește și:

Rochia portjartier se potriveste in orice situatie, indiferent de stilul muzical care se asculta in clubul respectiv.

Rochii de club: Rochie portjartier

Rochie portjartier: 290 lei (priveboutique.ro)

Rochia cu decolteu indraznet

Am gasit o rochie alba, midi, cu maneci trei sferturi si cu dantela. Nimic interesant pana acum, am putea spune, dar daca privim cu atentie spatele acoperit doar de dantela transparenta si decolteul generos care se distinge prin aceeasi dantela transparenta, gandirea se schimba.

Fii suficient de indrazneata incat sa zambeti larg si sincer celorlalte femeie care te vor invidia pentru aparitia ta seducatoare.

Rochii de seara: Rochie alba cu dantela

Rochie midi alba: 99 lei (fashion-24.ro)

Rochia de catifea

Acum ca toamna a venit, tinuta de club nu mai trebuie sa fie sumara.

Poti imbraca fara griji o rochie midi cu maneca lunga... din catifea. O explozie de placere la atingere si la vedere. O poti gasi si in culorile albastru, visiniu si rosu.

Citește și:

Rochii de club: Rochia din catifea neagra

Rochie midi de catifea: 94,50 - redusa de la 189 lei (missgrey.ro)

Rochia cu spatele gol

Cu rochia cu spatele gol nu ai cum sa dai gres. Este extrem de seducator un spate frumos, drept, unduit pe ringul de dans si admirat in jocul luminilor din club.

Rochia din imagine este de un rosu pasional, din catifea extrem de placuta la atingere si lunga cat sa emane pasiune si eleganta.

Rochii de seara: Rochie rosie cu spatele gol

Rochie cu spatele gol: 126 lei - redusa de la 180 lei (missgrey.ro)

Rochia cu franjuri

Ultima, dar nu cea din urma, este rochia cu franjuri.

Foloseste-te de farmecul ei intr-o seara petrecuta intr-un club latino sau cu muzica a anilor '80. Te va situa in centrul atentiei, iar tu vei deborda de fericire si energie.

Rochii de seara: Rochie nude cu franjuri

Rochie nude cu franjuri: 179 lei (zonia.ro)


Ce spui, iti plac alegerile mele? Care este rochia pe care vrei cu nerabdare sa impresionezi pe ringul de dans?

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.