Setari Cookie-uri

Pantofi si genti: tendinte toamna iarna 2008-2009

Moda din aceasta toamna se distinge prin eleganta, maturitate si varietate de fatete, poate cu ceva mai putina culoare, insa acest gol este compensat din plin de clasa. Cele mai evidente noi directii sunt date de moda adolescentelor londoneze, cu carouri si material tweed, de stilul Oxford, de vechiul atemporal - feminitate impregnata de atingerea retro, de stilul boem cu influente folclorice si mixul de materiale.

Sexy toamna & the City …

Moda din aceasta toamna se distinge prin eleganta, maturitate si varietate de fatete, poate cu ceva mai putina culoare, insa acest ‘gol’ este compensat din plin de clasa. Cele mai evidente noi directii sunt date de moda adolescentelor londoneze, cu carouri si material tweed, de stilul Oxford, de ‚vechiul atemporal‘ - feminitate impregnata de atingerea retro, de stilul boem cu influente folclorice si mixul de materiale.

Alaturi de costume, jachete scurte sau mantouri, isi fac simtita prezenta si pantalonii, care se poarta fie cu talie accentuata, fie ingusti, fie lungi, indiferent ca sunt stramti sau largi. Din punct de vedere coloristic predomina culorile estompate, pentru sezonul rece prezentandu-se ‚fierbinte‘ nuantele de gri, lila, coniac sau chihlimbar.

Acestea sunt noile trenduri in incaltaminte:

cizme Alaturi de cizme, care deja aproape ca au trecut fortat in sezonul de iarna, pot fi intalnite cizmele pana la glezna, lansate inca de anul trecut. Cizmulitele se prezinta intr-o gama foarte variata: de la talpa plata la tocul foarte inalt; pe cand pantofii aduc un adevarat omagiu stilului retro, prin reinvierea baretelor, a stilului Mary-Janes sau a curelelor si cataramelor izbitoare. Este foarte bine vazut si lookul in doua tonuri, fie clasicul alb-negru, fie armonia culorilor de pamant.

• Cizmele semi-inalte: Companionul perfect pentru acest sezon, facand suportabile chiar si cele mai mohorate zile de toamna. Asortare ideala cu noii pantaloni!

• Gri: Griul vrajeste ca si caldura absoluta a culorii prin minimalismul nobil si eleganta detasata. Astfel ca griul se poarta atat solo, cat si ca acompaniator al oricaror combinatii de culori, chiar daca vorbim de asocierea lui cu accesoriile stralucitoare.

• Coniac & Chihlimbar: Nuantele vii de maron si chihlimbar reprezinta ultimul racnet. Caci se potrivesc oricarui tip: blond, brunet, elegant sau sport.

• Retro-pantofii cu bareta: Acest trend specific anilor ‘60 este evident la pantofii cu bareta, fie ei cu bareta in forma de T, fie clasic-transversala. Domnisoara Moneypenny s-ar fi bucurat de aceasta moda...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.