Setari Cookie-uri

Pantofi si genti: tendinte toamna iarna 2008-2009

Moda din aceasta toamna se distinge prin eleganta, maturitate si varietate de fatete, poate cu ceva mai putina culoare, insa acest gol este compensat din plin de clasa. Cele mai evidente noi directii sunt date de moda adolescentelor londoneze, cu carouri si material tweed, de stilul Oxford, de vechiul atemporal - feminitate impregnata de atingerea retro, de stilul boem cu influente folclorice si mixul de materiale.

• Tweed & adolescentin londonez: Caracteristicile clasicului din moda masculina londoneza cuceresc si moda feminina. Alaturi de masculinii pantofi cu talpa joasa, ies in evidenta si ultrafemininii pantofi din tweed, lacuiti, piele sau combinatii de materiale.

• Combinatie de 2 sau mai multe culori: Oricum, insa nu plictisitoare putem numi moda de-acum, caci in centrul atentiei se regasesc pantofii la cel putin 2 culori. Paleta variaza de la clasicul puritan alb-negru la elegantele melanjuri de maron.

• Pantofii cu curea: Foarte indragiti, deoarece confera stabilitate si sunt foarte comozi. Cureaua lata, uneori decorata si cu catarame, pune piciorul in valoare.

• Cizmele fara de varsta: Fie ca vorbim de cizmele inalte, sau de cele elegante cu aspect clasic sau cu aspect a la Robin Hood, acestea sunt de baza in sezonul rece, in special cele negre sau maron.

• Gentile: Sub forma masurii XXL, a tipului saculet sau a aspectului clasic, trendul marelui format ramane in continuare pe pozitie. E eficace si datorita faptului ca cu cat e mai mare geanta, cu atat pare mai slaba cea care o poarta.

Informatii si imagini oferite de DEICHMANN

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.