Setari Cookie-uri

Colectia primavara - vara 2011 Eve in love by Mihaela Drafta

In prezenta a peste 500 de invitati, Mihaela Drafta a adus pe podiumul hotelului Radisson BLU, senzualitatea si naturaletea femeii autentice prin intermediul colectiei Eve in love. Femei de succes au reinterpretat eternul feminin si au defilat in aplauzele celor prezenti la eveniment.

“ Prezentarea a fost pentru toate doamnele care au defilat pe podium, o sursa de entuziasm! Obisnuite sa stam in primele randuri ca invitate, am experimentat ridicolul si tensiunea de a pasi pe catwalk. Initial am avut dubii inainte de a iesi pe scena, dar dupa aceea mi-am asumat deplin rolul de model, mai ales cand am vazut ce frumoasa este tinuta mea, si cat de mult ma reprezinta. Stiam ca in sala oameni dragi ma inconjoara cu o atitudine pozitiva si am dorit sa le ofer un zambet si doua piruete asa cum mi-a aratat fetita mea acasa, inainte sa plec. Mihaela Drafta m-a surprins cu flexibilitatea ei creativa, si ne-a castigat pe toate de partea ei, cu materiale, culori si inspiratie deosebite” a declarat Luana Ibacka.

Din prezentare au facut parte Ileana Badiu, Tania Budi, Luana Ibacka, Bianca Ioniţa, Ilinca Goia, dr. Mihaela Bilic, avocat Alina Gorghiu, Liliana Levinta, Cristina Munteanu, Alexandra Sinn, Adriana Nestorniuc, Victoria Nestorniuc, Carmen Tanasie, Alina Badic, Diana Marasoiu, Andra Moga, Oana Popoiag, Elena Stoichiţa, Andra Ilias, Madalina Dragoi, Andreea Velenza, Andreea Cruceanu, Maria Pauna, Oana Tanasescu, Clara Ilie, Mona-Lisa Caravaniez, Isabele Marinica, Cori Gramescu, Carola Bidlo, Georgiana Constantin, Savina Cenuse, Alina Huszar, Florentina Constantin si Andreea Iftimie. Acestea au purtat in special rochii din materiale fluide, majoritar axate pe nuante calde de crem, bej, auriu, roz antic, tonuri de orange si coraille, completate de ivoire si contraste de negru. Liniile rochiilor indraznete au desenat siluete de A si I, care au pus in valoare siluetele modelelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.