Setari Cookie-uri

Marc Jacobs: colectia primavara-vara 2011

Marc Jacobs propune o vara plina de culoare si distractie. Colectia inspirata din stilul anilor 70 emana energie si pofta de viata. Dungile, detaliile de piele aplicate pe accesorii si imprimeurile vii in culori electrice au constituit leit-motivul prezentarii.

Marc Jacobs propune o vara plina de culoare si distractie. Colectia inspirata din stilul anilor ’70 emana energie si pofta de viata. Dungile, detaliile de piele aplicate pe accesorii si imprimeurile vii in culori electrice au constituit leit-motivul prezentarii.

German TV personality, model Heidi Klum arrives at the 68th Golden Globe Awards presented by the Hollywood Foreign Press Association at Hotel Beverly Hilton in Beverly Hills, Los Angeles, USA, 16 January 2011. Photo: Louis Garcia
Manechinele au defilat in tinute vaporoase si sexy, ideale pentru zilele toride ale verii. Materialele transparente si taieturile indraznete au pus in valoare feminitatea si senzualitatea. Imaginea desprinsa din peisajul exotic a fost completata de florile si palariile supradimensionate.

Tinutele disco lucioase, rochiile maxi si pantalonii scurti din matase anunta seri de vara incendiare. Heidi Klum si Leighton Meester si-au achizitionat deja rochii din colectia Marc Jacobs pentru sezonul primavara-vara 2011. Supermodelul german a optat pentru o tinuta colorata in cadrul Golden Globes 2011 si Leighton a participat la premiera filmului "Country Strong" imbracata intr-o rochie pe un umar crosetata.

Camasile boho-chic, pantalonii largi si jachetele supradimensionate s-au impletit armonios pe catwalk cu tinutele sexy. Designerul a imbinat foarte bine croielile feminine cu drapajele artistice. Marc Jacobs a imaginat show-ul sau ca o petrecere in stil tropical. Paleta cromatica a fost variata, compusa din culori vibrante: oranj, fuchsia, rosu, albastru, violet si accente metalice.

Creatorul de moda a combinat intr-o maniera artistica deosebita materialele colorate simple cu materialele rafinate. A utilizat texturi diferite: tricot, matase, materiale crosetate si panze transparente. Totodata, luxul n-a lipsit din show-ul lui Marc Jacobs. Modelele au purtat platforme de aur cu sclipici si clutch-uri minimaliste din piele.

Machiajul modelelor, accesoriile si coafura inspirata din ’70 au intregit conceptul imaginat de designer. Acestea au purtat palarii de paie voluminoase si flori mari confectionate din texturi rigide. Machiajul smokye metalizat in tonuri violet-rosiatice si parul incretit le-a conferit o alura incitanta, fermecatoare.

Un articol Cristina Craciun




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.