Setari Cookie-uri

Colectia Manoush Toamna Iarna 2010 2011

In acest sezon rece, Manoush iti va deschide calea spre o calatorie imaginara in lumea fantastica a circului, acolo unde culorile, texturile si imprimeurile vor pune in scena propriul lor spectacol.

PALETA DE CULORI:
Inspirata de fascinatia ringului plin de personaje fabuloase, paleta cromatica a sezonului combina nuante incantatoare si misterioase, de la rosu irizant si pana la albastru roial sau galben.
Culorile vii coopereaza, relationeaza, pregatesc ele insele un numar exceptional care va capta toata atentia si interesul publicului. Albastrul turcoaz, violetul intunecat sau rozul lacom, sunt puse in evidentia de catre negrul magic sau, dimpotriva, temperate de catre nuantele neutre. Dupa plac.
Ocrul romantic este trimis in ring alaturi de tonuri inchise, magice, precum albastrul marin, verdele acvatic sau griurile misterioase. Tot ceea ce iti ramane de facut este sa te transpui in lumea lor, lumea culorilor Manoush!
Mizand pe o paleta de nuante pudrate, de la beige la rose, iarna aceasta flirteaza cu efervescenta anilor ‘20. Trendul nude isi revendica mostenirea vintage si bine face! Aceste nuante aproape artificiale conserva spiritul clasic al sezonului, creand alaturi de dantele, satenuri si borderii, efectul retro-chic, atat de adorat!
Pentru a lumina iarna, artificii aurite vor inviora tonurile inchise ale sezonului. Trendul “bling bling” a luat sfarsit, auriul se evidentiaza de aceasta data intr-un mod subtil, asemeni unor sclipiri de bijuterie.Stralucind in broderii, in paiete sau in urme de lurex, auriul ne dezvaluie brocarturi pretioase. De la nuantele cu aspect antic si pana la cupru, acesta ne va innobila garderoba cu propuneri care oscileaza intre stilul “oriental chic” sau “military princess”.
Daca e sa numim o culoare a sezonului, atunci vom incununa rosul cu aceasta mult ravnita titulatura. Este momentul ca rosul sa fie protagonistul propriului spectacol si o va face intr-un mod irezistibil. De la nuantele retro la cele imparatesti, rosul sclipitor este un element reprezentativ al acestei colectii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.