Setari Cookie-uri

Video: Marc Jacobs primavara-vara 2012

Afla care sunt propunerile Marc Jacobs pentru sezonul cald!

Marc Jacobs si-a prezentat in cadrul New York Fashion Week colectia dedicata sezonului primavara-vara 2012. Tendintele intalnite in show-ul designerului sunt moderne si inovatoare. Acesta a pus accentul pe stralucire si transparente, principalele materiale utilizate fiind plasticul si texturile lucioase.

Marc Jacobs primavara-vara 2012 - o colectie retro cu accente futuriste

Colectia de inspiratie retro a capatat o nota futurista gratie materialelor neconventionale. Totodata franjurii, fustele de lungime medie si croiala cu talia cazuta sub nivelul soldurilor au reprezentat detaliile specifice anilor ‘20, care au reintregit look-ul retro propus de designer.

Paleta cromatica a fost variata. Pe langa nuantele metalice s-au remarcat si culori mate pastelate, griuri dar si tonuri nude. In privinta tinutelor, Marc Jacobs a propus o gama completa de piese vestimentare. Rochii, jachete, fuste creion, pantaloni cu talie inalta sau topuri transparente au echilibrat colectia prezentata. Un plus de originaliate au adaugat fustele asimetrice drapate si franjurii aplicati.

Citește și:

Accesoriile au fost restranse. Marc Jacobs a mizat pe genti medii, practice si pantofii purtati cu sosete. Printre modelele de incaltaminte alese s-au remarcat si botine transparente, menite sa completeze look-ul futurist al manechinelor. Esarfele de tip batic au fost legate la baza gatului sau purtate pe post de bentite.

In privinta coafurii designerul a optat pentru un stil natural. Parul a fost prins neglijent, in timp ce machiajul a pus in valoare trasaturile tenului fara sa epateze. Eyeliner-ul specific perioadei retro a adaugat un plus de stil si rafinament.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.