Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Idei de cadou de la Bijuteria Teilor

Vin Sarbatorile si odata cu ele incep framantarile in ceea ce priveste lista de cumparaturi, sectiunea "cadouri". Iata variantele perfecte pentru crearea de amintiri pretioase.

Nu exista un moment mai potrivit pentru a alege inelul de logodna. Fa-o cu ajutorul celor de la Bijuteria Teilor, iar apoi lasa-l sa inteleaga ca tu ai ales si l-ai ales. Atat pe el cat si inelul pe care ti-l doresti. Ai posibilitatea de a alege dintr-o colectie impresionanta, creata cu atentie si dragoste pentru aur.

Inel de logodna aur galben si alb
Gramaj: 3.00gr
Carate aur: 14
Pret: 570 lei

Tot la Bijuteria Teilor gasesti si cadourile pentru cei dragi. Bijuterii unicat pe care le poti darui colegei de birou, mamei sau celei mai bune prietene.

Cercei aur galben Roberto Bravo cu diamante
Carate aur: 14K
Carate diamante: 0.06ct
Claritate diamante: VS1
Culoare diamante: G
Gramaj: 2.59 gr
Pret: 880 lei

Colier aur galben
Gramaj: 1.86gr
Carate aur: 14k
Pret: 409,20 lei

Este simplu: intri pe www.bijuteriateilor.ro, alegi bijuteria potrivita si in cel mult trei zile cadourile sunt la tine acasa, pregatite sa imprastie bucuria sarbatorilor pretioase.
Si asta nu este tot: fiecare comanda online lansata pana la 31 decembrie va primi in dar calendarul 2013, a carei protagonist este nimeni alta decat pretioasa Laura Cosoi. Aici clipul making of calendar Bijuteria Teilor 2013.


Kudika
12 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.