Comunicat de presa

Cadouri fashion la reducere de OMG Sale pe Fashion Days

Colectia Geometry of Soul este o radiografie si reflectare a unei arhitecturi sociale ideale. Acel loc in care omul secolului 21, femeia moderna in esenta ei, isi construieste propria lume in care sufletul si latura sprituala sunt in perfecta armonie cu arhitectura si spatiul social inconjurator.

Moda este limbajul prin care aceasta punere impreuna se face ideal. Elemente de geometrie urbana sunt asociate imprimeurilor tibetane; culorile intense si vibrante dialogheaza sofisticat cu tonurile de bej si negru, creand o armonie intre taieturile minimale si maximalismul impremeurilor etnice.

Geometry of Soul reprezinta o cautare si o reflectare a acelui echilibru in care ne dorim cu totii sa traim in acest zbuciumat secol 21.

Campania, realizata de Vali Barbulescu, avandu-l ca art director pe Alin Galatescu a explorat spatii inedite din Bell’Agio Casa - decorul reflectand perfect raportul intre geometrie si culoare, unul dintre elementele centrale ale colectiei.

Colectia este disponibila spre vanzare pe www.simonasemenstore.com sau in studio-ul din Intr. Lt. Dumitru Lemnea nr. 3, Sector 1.

50 de coafuri si tunsori in tendinte pentru ANUL 2017
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: