Setari Cookie-uri

Paul&Joe, L'F Unisex si Basicon, in exclusivitate la TRENDS by Adina Buzatu

Trei dintre cele mai in voga branduri internationale sunt disponibile in magazinele TRENDS by Adina Buzatu.

Imprimeurile spectaculoase, indraznete, pline de culoare si personalitate, pozitioneaza camasile Paul&Joe in topul preferintelor celor care au curaj sa isi exprime creativitatea prin asocieri vestimentare inedite. Prin calitatea exceptionala a tesaturilor, aceste camasi conving chiar si cel mai exigent cunoscator.


Camasile Paul&Joe
pot fi adaptate cu usurinta oricarui tip de tinuta, de la cea office, acolo unde dress code-ul este permisiv, la cea casual sau sport. Versatilitatea modelelor si fantezia imprimeurilor au facut ca aceste camasi sa intre cu succes si in garderoba feminina.

Pantofii L’F Unisex sunt realizati manual si au un design modern. Designerii Licia Florio si Francio Ferrari au reinterpretat clasicul model al pantofilor Oxford prin eliminarea sireturilor si completarea modelelor cu elemente si texturi inedite.

Citește și:

Design-ul nonconformist este completat si de combinatiile interesante de culori. Fie ca sunt in culori clasice sau metalizate, mixuri cromatice sau accesorizati cu tinte, pantofii L’F Unisex sunt potriviti oricarei ocazii.

Brandul Basicon a castigat cu rapiditatea piata italiana, iar ulterior pe cea europeana, oferind clientilor produse de calitatea la un pret accesibil. Specializati in pantaloni, acestia propun modele in voga realizate din tesatura de bumbac, accesorizati cu snur impletit, care inlocuieste cu succes traditionala curea.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.