Setari Cookie-uri

Lectii de viata de la Diane von Furstenberg

O femeie de succes este in primul rand o femeie in adevaratul sens al cuvantului, o femeie care se iubeste si se apreciaza pentru ceea ce este ea cu adevarat, Diane von Furstenberg ne ofera cateva sfaturi utile in lunga bataile a vietii.

Una dintre cele mai cunoscute femei din moda internationala, Diane von Furstenberg, nascuta cu numele de Diane Simone Michelle Halfin, este un designer consacrat, o femeie de succes, o personalitate ce constituie un model de urmat pentru orice femeie.

Numele de von Furstenberg l-a dobandit in urma mariajului cu Printul Egon de Furstenberg, mariaj ce nu a rezistat foarte mult, dar Diane a decis sa pastreze numele, fiind insa obligata sa renunte la titlul de printesa.

Foto interior si prima pagina: Diane von Forstenberg, Shutterstock

La varsta de 67 de ani, Diane ofera tuturor femeilor, sfaturile pe care ar fi vrut sa le fi auzit chiar ea, atunci cand a avut nevoie, insa nimeni nu era acolo sa i le ofere.

"Caracterul. Inteligenta. Puterea. Stilul. Toate acestea inseamna frumusete." - Diane von Furstenberg

Frumusetea nu este despre aspectul fizic, frumusetea nu este despre haine, nu este despre cat de bine arati. Frumusetea este despre cum te simti, ce transmiti, cine esti, cum esti, ce faci si ce vrei sa faci.
Frumusetea este tot ceea ce esti tu.

Citește și:

"Foloseste-ti creierul, simtul comun si nu te transforma in obiectul nimani. Felul in care arati este important, dar cine esti tu cu adevarat, cum gandesti, este de fapt ceea ce ai sa devii si ceea ce ai sa arati." - Diane von Furstenberg

Iubeste-te mai mult decat ar putea sa o faca cineva vreodata, pentru ca nimeni nu va putea sa te iubeasca neconditionat. Nimeni nu te va cunoaste asa de bine cum o vei face tu, nimeni nu va sti ce este bine si ce este rau pentru tine, asa ca iubeste-te si nu lasa pe nimeni sa distruga asta.

Citeste continuarea pe Garbo

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.