Setari Cookie-uri

Afla de la Mihai Albu ce pantofi si sandale se poarta vara aceasta

Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu iubeasca sincer, pasional si neconditionat... pantofii. Cu cat mai multi, mai originali si mai trendy, cu atat mai bine! Si, daca vrem sa beneficiem de cele mai chic noutati in materie de incaltaminte si accesorii, de calapoade elegante, dar comode si de modele in tendinte, atunci colectia de vara 2016 a designerului Mihai Albu este exact ce ne trebuie: calitatea impecabila a pantofilor de designer la preturi accesibile, pe www.mihaialbu.ro.

Advertorial

ICE, ICE, BABY

Creatia cea mai noua semnata Mihai Albu, “Ice”, este absolutely refreshing. Despre ce este vorba? Despre tocul original, sculptat manual sub forma de cub de gheata, folosit atat pentru Ice Sandals, 800 lei, cat si pentru Ice Shoes – nude sau maro, 900 lei. Transparenta si structura tocului imita o bucata racoritoare de gheata, perfect potrivita pentru ne mentine intr-o forma cat mai trendy & fresh in zilele si serile caniculare de vara.

GOLD FEVER

Cu siguranta cele mai pretioase si mai spectaculoase creatii pe care Mihai Albu le propune pentru sezonul cald 2016 sunt sandalele si pantofii Stealth, cu toc metalic atipic, ca o coloana proiectata cu arhitectura speciala (preturile modelelor Stealth pornesc de la 1.000 lei).

“Pasiunea pentru metalele pretioase se regaseste nu numai in tocurile metalice Stealth, cu forma speciala, ci si la nivelul nuantelor - de auriu, bronz si argint. Dar si la nivelul texturii metalizate a pielii pe care am folosit-o la multe dintre creatiile acestui sezon”, ne dezvaluie designerul Mihai Albu.

Preferatele noastre: Argento, Danna si Stealth Sandals (modele intre 700 si 1.200 lei), din piele stantata ori din piele texturata lucios, cu efect de staniol.


RAINBOW

Vara aceasta se poarta nuantele pastelate, precum roz, nude ori bleu. Insa, in egala masura, si culorile vii, efervescente raman la fel de trendy ca si in sezonul trecut.

Ghidul de buna purtare a culorilor ne lasa imaginatia sa decida, indiferent daca alegem variantele uni (pantofii ciclam, cobalt, albastru electric sau cei rosu-intens cu fluturi, model Stealth, 1.100 lei sau Slinback, 1.000 lei). Sau daca optam pentru combinatiile excentrice de culori, asa cum este cazul sandalelor din piele in 4 culori, Rainbow - variantele cu toc evazat de 7,5 cm (700 lei) sau de 13 cm (850 lei).

AS NUDE AS POSSIBLE

Cat mai transparente, aproape invizibile – asa sunt sandalele cu care Mihai Albu ne surprinde vara aceasta.

“Intotdeauna mi-a placut sa creez sandale cat mai delicate si mai senzuale, care sa puna in valoare feminitatea si sa lase sa se vada fiecare centimetru din pielea piciorului”, marturiseste Mihai Albu.
Poti, asadar, opta pentru barete cat mai subtiri (Wanna Sandals din piele texturata, 900 lei sau LuckyHit - sandalele din piele intoarsa, 449 lei, oferta speciala a lunii, pe www.mihaialbu.ro). Ori Crystal Flats, 400 lei – sandale cu talpa joasa si prinderi minimale intr-o singura bareta subtire. Sau iti poti alege unul dintre modelele cu benzi din material transparent si incolor, urcand, seducatoare pana la glezna si inchise la spate cu fermoar delicat, precum sandalele As Nude as Possible, 1.050 lei.

BUTTERFLY EFFECT

Da, stim, accesoriile fac diferenta si creeaza acel plus de originalitate pe care toate ni-l dorim atat de mult! Atat la pantofi, cat si la sandale si posete, delicatele fundite-fluture realizate manual din piele colorata sau metalizata au invadat colectia de vara 2016 de pe www.mihaialbu.ro.
De la balerini din piele roz sau argintie, Butterfly, 450 lei la sandalele din piele metalizata BU3FLY, 750 lei si la Slingback - pantofii cu calcai decupat si doi fluturi aplicati spre virf, 1.000 lei. Ori la sandalele si pantofii peep-toes Flowers, 1.600 lei (cu flori multicolore aplicate lateral sau pe calcai si toc), toate perechile astfel accesorizate par desprinse din fantezia vesela a unei zile de vara.


ALBU SI ALB @ FEMEI PE MATASARI

Schimba orasul prin frumusete! Acesta este indemnul adresat femeii moderne prin “Festivalul Urban Femei pe Matasari”, tinut si anul acesta in Bucuresti, pe str, Matasari, chiar in prag de vara (27-29 mai).
Schimba orasul prin frumusete - o provocarea careia designerul Mihai Albu si creatoarea de moda Alexandra Calafeteneau i-au dat solutii ingeniose in prezentarea de moda inedita din deschiderea festivalului.
Cum? Prin pantofii cu tocuri arhitecturale, Stealth si Ice, prin cei in nuante pastelate de roz, accesorizati cu fluturi, ca si prin sandalele transparente As Nude as Possible - cele mai noi creatii semnate Mihai Albu, extrem de hot&trendy pentru vara aceasta. Puse in evidenta de tinutele all white, de un alb impecabil din neopren, lana, tul si matase, cu decupaje geometrice din colectia Reborn by Alexandra Calafeteanu.

"Feminitate. Frumusete. Farmec si eleganta aparte. Acestea sunt elementele care ma inspira si pe care vreau, prin creatiile mele indelung gandite, sa le pun, la propriu, la picioarele fiecarei cliente.”, a declarat Mihai Albu in culisele prezentarii de moda din deschierea Festivalului Urban Femei pe Matasari.

Produsele Mihai Albu, atat cele din colectia de vara 2016, cat si creatiile unicat, personalizate, pot fi comandate din showroomul din Bd. Marasesti nr. 125, Bucuresti sau din boutique-ul online www.mihaialbu.ro.


Kudika
3 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.