Setari Cookie-uri

Interviu fashion: Zina Dumitrescu

Creatiile Azzara by Zina Dumitrescu, prezentate in cadrul colectiei primavara vara 2009 la Bucharest Fashion Week, au fost inspirate din tendintele internationale ale acestui sezon, creatoarea de moda mizand pe una dintre culorile vedeta de pe podiumurile din intreaga lume: albastrul. Dupa interviul oferit in exclusivitate de designer, poti admira prezentarea de moda de la Bucharest Fashion Week - Zina Dumitrescu si Mirela Pellegrini!

Un articol de Raluca Mateescu

Interviu fashion la Bucharest Fashion Week cu Zina Dumitrescu
R.M.: Ce v-a inspirat in crearea acestei colectii, in care predomina nuantele de albastru?
Zina Dumitrescu: Colectia se intituleaza Simphonie en blue, acesta fiind motivul pentru care nuantele de albastru predomina. M-au inspirat tendintele internationale pentru primavara vara 2009, in general, insa, stii, e ca si atunci cand compui versuri sau poezii: inspiratia vine, de fapt, din tine insati.
R.M.: Care sunt sfaturile pe care le-ati oferi tinerelor femei, ce isi doresc sa arate intotdeauna bine si sa fie in pas cu moda?
Zina Dumitrescu: Tinerele femei trebuie sa faca intotdeauna in asa fel incat sa preia din tendintele modei numai ceea ce le vine bine si le avantajeaza, ceea ce le pune in evidenta partile frumoase ale corpului, pe care fiecare femeie le are cu siguranta. Insa, in acelasi timp, ele trebuie sa faca in asa fel incat sa-si ascunda si micile defecte pe care, iarasi, fiecare femeie le are, intr-o anumita masura.
R.M.: In alegerea unei tinute, considerati ca femeile trebuie sa puna accent pe trend sau, mai degraba, pe stilul personal?
Zina Dumitrescu: Desigur, pe stilul personal, intrucat nu tot ceea ce este in trend avantajeaza silueta si imaginea fiecarei femei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.