Ca in fiecare an inainte de sarbatorile de iarna, Evian lanseaza sticla aniversara, realizata de un mare creator de moda. Ramanand fidela traditiei, Evian s-a asociat si in acest an cu un designer international de succes, pentru a produce o sticla cu aspect unic si exclusivist. Editia aniversara Evian pentru 2009 a fost creata de Jean Paul Gaultier si a fost prezentata in cadrul Saptamanii Modei de la Paris.

Foto: Andreea Esca, in costum de baie! Rar o vezi in aceasta ipostaza

Evian a facut o traditie din crearea unor sticle aniversare magnifice, colaborand cu cei mai faimosi designeri din lume. Din 1999, de la lansarea sticlei Evian Melitop, prezentarea sticlei aniversare a devenit un adevarat show, iar in centrul atentiei a fost de fiecare data designul sticlei aniversare. JP Gaultier a fost ales anul acesta sa isi arate maiestria prin crearea sticlei aniversare. Cu imaginatia si curajul caracteristic, Jean Paul Gaultier ofera o imagine unica sticlei, captand intr-un mod inedit apa exceptionala, pura si pretioasa.

Gaultier a creat designul celor doua sticle: Evian Pret-a-Porter si Evian Haute Couture. Evian Pret-a-Porter, va fi disponibila in Romania din luna noiembrie. Cu cristale mari, cu litere supradimensionate invaluind generos sticla transparenta, provocand o iluzie optica, sticla Evian Pret-a-Porter in editie limitata pentru 2009, celebreaza intr-un mod extravagant esenta puritatii naturale.

Pentru colectia Evian Haute Couture au fost produse doar sapte sticle, iar designul sticlei Evian JP Gaultier reaminteste ca apa pura este rara...si valoroasa. Designerul s-a jucat cu materialele si lumina pentru a transforma sticla intr-un „element” la fel de importanta ca apa din ea.

Prelucrand regulile traditionale, Jean Paul Gaultier a creat ceva atat contemporan cat si surprinzator – Evian Pret-a-Porter si Haute Couture, care accentueaza avantajul intalnirii dintre designerul francez si sursa sa de inspiratie – apa Evian.

Invitatii la evenimentul de lansare au fost incantati de unul dintre cele mai exclusiviste evenimente din cadrul Saptamanii Modei de la Paris – lansarea la nivel international a sticlei aniversare Evian, creata de Jean Paul Gaultier.

Galerie foto: Dress to Dress, colectia Pret-a-Porter semnata de Stephan Pelger
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: