In data de 15 iulie, a avut loc decernarea premiilor Espy, la teatrul Nokia din Los Angeles. Acordate pentru excelenta in domeniul sportului, premiile ar putea parea o afacere deloc interesanta in ceea ce ne priveste pe noi, detinatoarele cromozomului X. Asta daca gala decernarii lor n-ar fi, ca orice gala care se respecta, un prilej de pozare pe nelipsitul covor rosu pentru starurile noastre dragi.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Actori ca Jamie Pressly sau Samuel L. Jackson (gazda evenimentului pentru a patra oara), modele ca Miranda Kerr si muzicieni ca Wyclef Jean s-au perindat prin fata aparatelor foto, alaturi de invitatii de onoare, sportivii, care le-au facut concurenta rezonabila primilor, veterani la capitolul stil vestimentar scos tantos la rampa.

Dar printre cei dornici de expunere la lumina reflectoarelor s-au numarat si “reprezentanti” razleti ai unor categorii de VIP-uri mai putin calificabile ca performanta. De exemplu, socialita Brittny Gastineau, care s-a pomenit de curand in centrul atentiei “gratie” filmului “Bruno”, unde e facuta cu ou si cu otet. O varianta mai stearsa a lui Paris Hilton, mostenitoarea apare in recent lansata satira marca Sacha Baron Cohen. Comicul actor, faimos pentru atacurile la adresa... oricui il taie cheful, joaca rolul unui gay austrian pentru a se infiltra in lumea Hollywood-ului si a o arata cu degetul pentru ceea ce este in esenta: o gluma, ce-i drept elaborata.

In film, Bruno ii arata lui Gastineau ceea ce pare a fi o sonograma a fetusului lui Jamie Lynn Spears si o intreaba pe tanara de 26 de ani daca i se pare ca nenascutul arata diform. Acum, dupa ce socanta faza a facut deliciul ziarelor lumii, Gastineau sustine ca atunci cand a fost de acord cu Bruno si a exclamat, ca pentru urechile lui Spears, “Avorteaza-l!” – era de fapt constienta de inscenarea lui Cohen. Povestea starletei de reality TV, cusuta cu ata alba am zice noi, suna asa, citata pe Usmagazine.com: “Ma prosteam. Ma luam singura peste picior. [...] Am fost surprinsa; am crezut ca poate acolo inca mai e difuzat [serialul reality “Gastineau Girls”, n.ed.]. Cand am ajuns acolo, l-am vazut, si evident ca m-am prins cine e. Mi-am spus ceva de genul ‘Ah, asta e de amuzament. E o gluma’. M-am complacut in situatie. [...] Toata lumea stia ca nu vorbeam serios cand am zis ‘Avorteaza!’ Jucam momentul.”

Oare Brittny o drege acum, dupa faptul implinit, sau chiar are talentul actoricesc sa ii faca fata lui Cohen cu brio? Nu putem decat emite presupuneri pe subiect . Dar ca stie sa-si imbrace cu stil silueta unduioasa pentru ocazii ca cea infatisata aici, nu incape indoiala.

Top 5 barbati celebri dependenti de sex
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: