Setari Cookie-uri

Bonnie Wright

La cei 18 ani ai sai, actrita Bonnie Wright are cu ce sa se mandreasca: o traiectorie de 9 ani navigand misterele de la Hogwarts alaturi de Harry Potter – cu care personajul jucat de ea, Ginny Weasley, nu numai ca se saruta in cea mai recenta ecranizare, “Harry Potter and the Halfblood Prince”, ci , in ultima carte a seriei, “Deathly Hallows”, ajunge sa se si marite!

Bonnie viseaza sa colaboreze cu Prada sau Miu Miu. Cat despre alegerile vestimentare ale colegei sale Emma, ea vrea sa fie clar ca nu exista nici un pic de animozitate pe subiectul asta intre ele doua tinere starlete: “Schimbam sfaturi si vorbim despre colectii care ne-au placut, dar nu e vorba de rivalitate – purtam ce se cere in scena respectiva, si-atat”.

Actrita care a crescut in fata ochilor nostri, care s-a schimbat, de la voce si inaltime la imaginea proiectata off-screen, in vazul lumii – acum isi asteapta rezultatele la A-levels (echivalentul englez al Bac-ului nostru). Ca unei rude apropiate si indragite, nu putem decat sa ii tinem pumnii!

Un articol de Ioanina


Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.