Setari Cookie-uri

Milla Jovovich

Milla Jovovich a aparut la premiera mondiala a noului ei film imbracata intr-o rochie ravisanta: cazand pana la podea in voaluri albe ca Regina-Noptii, cu un guler inflorat discret in galben si negru, si o catarama in aceleasi tonuri, spre care convergeau toate petalele rochiei Milla arata ca rupta din legendele Olimpului.

De curand Milla a anuntat ca se va marita cu regizorul Paul W.S. Anderson (regizorul “Resident Evil”), cu care are o fetita, pe Ever, nascuta in 2007. Evenimentul fericit, care “va fi de mica anvergura” si se va desfasura acasa la cei doi in prezenta familiei si a prietenilor apropiati, va avea lor pe 22 august, iar Milla deja s-a apucat sa-si confectioneze rochia de mireasa. Ideea actritei cu velitati de designer merge pe o inspiratie cam morbida, desi Milla insista pentru revista “People” ca “rochia mini, gen anii ‘60” va aminti de ceva din garderoba regretatei Sharon Tate “fara nota negativa” – referindu-se, bineinteles, la crimele comunei lui Charles Manson care au avut-o pe Tate ca victima celebra. Cat despre ambianta pregatita de Milla pentru ceremonie, viziunea ei implica un amestec de “Havana/Cuba, ceva foarte spaniol, de tip californian”.

Va fi a treia oara cand Milla isi pune pirostriile, dupa ce a mai comis-o cu Luc Besson (regizorul filmului care i-a lansat cariera “Al cincilea element”) si actorul Shawn Andrews (co-starul ei din “Dazed and Confused”). Intr-adevar, tiparul lui Milla in materie de dragoste nu-i greu de etichetat ca “idile de platou”; dar atata vreme Paul isi reia scaunul regizoral pentru “Resident Evil 4”, nu intrevedem vreo problema in mariaj :)

Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.