Setari Cookie-uri

Rachel McAdams

Rachel McAdams a stralucit de-a dreptul la premiera din New York a filmului “The Time Traveler’s Wife”, intr-o rochie alba Pucci decoltata adanc intr-un V vag, cu pantofi Christian Louboutin si bijuterii H Stern. Localul ales pentru celebrarea lansarii de vineri 14 august a ecranizarii produse de Brad Pitt a fost Ziegfeld Theatre, care a avut parte si de numitul multi-lateral-dezvoltat Pitt, imbracat tot in alb imaculat.

In ceea ce priveste latura profesionala, in speta modul lui Rachel de a-si alege rolurile, ea are in plan sa isi testeze talentul si limitele: “Vreau sa incerc o groaza de lucruri pe care nu le-am mai incercat inainte. Stii, am facut un thriller pentru ca era ceva atat de diferit si era un gen pe care nu-l abordasem inca. Apoi am facut o drama de familie superba. Si mai departe? Nu stiu. S-ar putea sa plec la New York pentru un film mic independent. Nu sunt sigura. Calitatea materialului este importanta, dar, in principiu, sunt deschisa la orice. Imi place sa ma mentin disponibila pentru orice ar fi.”

Vederile actritei sunt proaspete, ideile ei – bine definite, si e dispusa sa ti le impartaseasca in stilul cel mai nonsalant posibil, o simplitate care o ridica intr-o nisa aparte din randul VIP-urilor cu pretentii de diva. Daca o reperezi pe strada, ceea ce, spune Rachel, se intampla rar (“Cred ca e din cauza parului. Schimb mereu ceva la el”), s-ar putea sa te mire simtul ei zapacit al modei: “De obicei imi pun un tricou punk-rock, o fusta stil anii ’50 si o pereche de papuci flip-flops. Imi place sa amestec tot felul de chestii.”

Rachel McAdams nu se joaca de-a viata, ii intampina provocarile cu zambetul pe buze si e chiar curioasa de ce i se coace pe viitor, o curiozitate “care ma propulseaza mereu inainte”. Un tipar de optimism in forta care-mi suna bine – demn de urmat, fetelor!

Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.