Setari Cookie-uri

Renee Zellweger

Rene lucea in intuneric, la propriu, pe 18 august, cand a aparut intr-o rochie Carolina Herrera cu ocazia premierei filmului sau My One and Only. Evenimentul a avut loc la Paris Theatre in New York, iar Rene s-a achitat de sarcina mersului pe covorul rosu cu brio: cu spatele arcuit, aratand in largul ei cu bliturile imprejur, Rene purta rochia neagra, o LBD (little black dress) stransa pe corp, cu mare clasa.

Frumusica care ne-a fermecat in “Jurnalul lui Bridget Jones”, oscarizata pentru rolul secundar din “Cold Mountain”, are si de ce sa fie pretentioasa cand vine vorba de oamenii cu care se inconjoara, desi nu a facut cele mai pricepute alegeri in trecut. In materie de relatii, Renée a dat chix si cu Jim Carrey, si cu Jack White, si cu sotul de jumatate de an, Kenny Chesney. Dupa anularea casniciei-fulger, Renée a plonjat in munca, declarand ca “nu am un sentiment de lipsa in viata mea, nu simt ca trebuie sa ma straduiesc ca ceva sa se intample. Am proiecte de dezvoltat”. Patru ani dupa aceasta decizie, pozitia ei s-a schimbat cu 180 de grade: “Vara asta mi-am trait viata totalmente pentru mine. Am inceput sa ma uit la viata mea personala si sa o umplu un pic cu lucruri care nu au nimic de-a face cu meseria de actor sau cu persoana publica” declara ea marti 18 august, in cadrul emisiunii “Good Morning America”.

O decizie inspirata, zic eu – mai ales daca e la fel de dedicata victoriei pe plan personal pe cat s-a dovedit a fi pe platouri(se stie, de exemplu, ca Renée s-a ingrasat cu 10 kilograme pentru a incapea in pielea lui “Bridget Jones”). Acum, Renée are o talie de invidiat si, se vede, un stil magnetic care concentreaza privirile asupra-i, in orice cadru social s-ar afla.



Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.