Setari Cookie-uri

Mila Kunis

Mila Kunis a aterizat la ArcLight Hollywood pentru premiera filmului Extract in metalul sezonului de toamna, o rochie deosebita, marca Matthew Williamson: brocart cu un decolteu in pliu asimetric si imprimeu jucaus de griuri, crem, si vernil-menta. Era ravisanta si accesorizata cu gust, purtand pantofi gri cu toc si o mica aglomerare de bratari argintii concentrice in jurul antebratului.

Mila Kunis a aterizat la ArcLight Hollywood pentru premiera filmului “Extract” in “metalul” sezonului de toamna, o rochie deosebita, marca Matthew Williamson: brocart cu un decolteu in pliu asimetric si imprimeu jucaus de griuri, crem, si vernil-menta. Era ravisanta si accesorizata cu gust, purtand pantofi gri cu toc si o mica aglomerare de bratari argintii concentrice in jurul antebratului.

Mila joaca rolul principal feminin in comedia “Extract”, unde imparte ecranul cu staruri ca Jason Bateman si Ben Affleck. Odata cu lansarea, limitata, din SUA, de pe 4 septembrie, o vom vedea pe Mila ca Cindy, in timp ce Jason va fi seful ei, Joel, care se confrunta cu probleme atat la fabrica de extractie alimentara condusa de el cat si in viata personala. Comedia e copilul creierului lui Mike Judge, care se ocupa si cu “tutela” regizorala – cum el e responsabil pentru hit-urile comice “Beavis and Butt-Head” si “King of the Hill”, rasetele nu se vor lasa asteptate.

Mila Kunis este o frumusete bruneta de origine ucraineana, cu ochi de culori diferite (unul albastru, celalalt verde), care, dupa mutarea cu familia in State cand avea doar 7 ani, a invatat engleza in aceeasi maniera ca majoritatea tinerilor est-europeni din generatia ei: la televizor! Doar ca, in timp ce noi ne uitam la Cartoon Network, ea era abonata la “The New Price is Right” (format care, adaptat in Romania, aici s-a numit “Pretul corect”).

Majoritatea dintre noi o cunoastem pe Mila fie ca Jackie Burkhart din “That ‘70s Show” – pentru care fata a mintit in legatura cu varsta ei ca sa poate intra la auditie – fie ca Rachel Jansen din “Forgetting Sarah Marshall”. Pe platourile de filmare ale acelui film, comedianul Russell Brand, si el parte din distributie, a crezut ca are o sansa sa intre in... gratiile Milei – pana a aflat ca are prieten! Russell a avut ocazia sa o vada “defiland” alaturi de iubitul (si, spun unii, logodnicul) ei, nimeni altul decat Macaulay Culkin, si a scris o gluma despre episodul socant. Iata si relatarea britanicului Russell, integrata intr-unul din show-urile lui de stand-up:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.