Setari Cookie-uri

Mila Kunis

Mila Kunis a aterizat la ArcLight Hollywood pentru premiera filmului Extract in metalul sezonului de toamna, o rochie deosebita, marca Matthew Williamson: brocart cu un decolteu in pliu asimetric si imprimeu jucaus de griuri, crem, si vernil-menta. Era ravisanta si accesorizata cu gust, purtand pantofi gri cu toc si o mica aglomerare de bratari argintii concentrice in jurul antebratului.

Despre Mila si Macaulay nu se stiu multe – desi se vehiculeaza cate-n luna si-n stele – dar porumbeii sunt impreuna de 7 ani si se tin tare pe baricade: intr-un interviu recent pentru numarul din septembrie “Women’s Health”, Mila il numeste pe Mac “a steady rock” (in traducere libera, “ancora ei”).

Dintre proiectele viitoare ale lui Mila, face valuri unul in mod special, thriller-ul psihologic “Black Swan”, regizat de Darren Aronofsky si tinut departe de ochii presei. Productia incepe in noiembrie, in New York, iar pana atunci Mila are un program intensiv de antrenament coreografic – caci rolul ei cere talente de balerina. Dar adevarata poveste care a intors Hollywood-ul cu susul in jos are legatura cu alta frumusete din distributie, Natalie Portman... ca sa nu va mai tin in suspans, se zvoneste, deci, ca Mila si Natalie, jucand rolurile unor balerine rivale, vor avea de interpretat impreuna o scena de dragoste lesbiana!

Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.