Setari Cookie-uri

Sarah Jessica Parker

Stiti cum circula zvonurile ca Sex and the City 2 este in focul filmarilor pe platourile din New York City? Ei bine, ca gandul si ca vantul si, ca sa fiu mai explicita, in clipita necesara unui fotograf mai dibas sa o prinda intr-o poza demna de statura ei de fashion icon pe Sarah Jessica Parker. Momentul oportun a picat in poala fanilor si paparazzilor pe 1 septembrie, cand actrita, deja intersanjabila in mintile noastre cu personajul Carrie Bradshaw, s-a plimbat in aceasta superba rochie alba Halston pe strazile orasului.

Inainte de lansarea “SATC 2”, insa, Sarah va face ravagii pe covoare rosii in decembrie, pentru a-si promova un alt film, “Did You Hear About the Morgans”, in care joaca alaturi de Hugh Grant. Dupa cum probabil ati ghicit, este vorba de o comedie romantica, in care cuplul protagonist este in mijlocul unei crize existentiale (ea nu mai poate exista alaturi de el) cand o crima le strica pasentele. Suna taman bine pentru o lansare programata pe timp de sarbatori!


Sarah Jessica Parker mai invarte si alte afaceri, in afara de cariera de actrita si cea de mama pentru gemenele Marion Loretta Elwell si Tabitha Hodge: ea detine casa de productie Pretty Matches, care momentan se ocupa de un nou serial HBO, “The Washingtonienne”, de o ecranizare a memoriilor lui Amy Cohen, “The Late Bloomer's Revolution” si, nu in ultimul rand, de o serie reality prezentata drept o competitie gen “Project Runway” doar ca plasata in lumea artei.

Se pare, deci, ca Sarah e prinsa in spirala muncii asidue, captusita cu satisfactii pe toate planurile – si, de ce sa nu o spunem pe sleau, mare parte din placerea de a fi Sarah Jessica Parker sta in caruselul vestimentar: “Imi place sa imprumut hainute si pantofi adorabili de la designeri. Este ca la biblioteca: daca le dai inapoi in stare buna, poti sa iei mai multe. Sunt foarte norocoasa”. Cine nu-i de acord cu ea?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.