Inainte de lansarea “SATC 2”, insa, Sarah va face ravagii pe covoare rosii in decembrie, pentru a-si promova un alt film, “Did You Hear About the Morgans”, in care joaca alaturi de Hugh Grant. Dupa cum probabil ati ghicit, este vorba de o comedie romantica, in care cuplul protagonist este in mijlocul unei crize existentiale (ea nu mai poate exista alaturi de el) cand o crima le strica pasentele. Suna taman bine pentru o lansare programata pe timp de sarbatori!

Sarah Jessica Parker mai invarte si alte afaceri, in afara de cariera de actrita si cea de mama pentru gemenele Marion Loretta Elwell si Tabitha Hodge: ea detine casa de productie Pretty Matches, care momentan se ocupa de un nou serial HBO, “The Washingtonienne”, de o ecranizare a memoriilor lui Amy Cohen, “The Late Bloomer's Revolution” si, nu in ultimul rand, de o serie reality prezentata drept o competitie gen “Project Runway” doar ca plasata in lumea artei.

Se pare, deci, ca Sarah e prinsa in spirala muncii asidue, captusita cu satisfactii pe toate planurile – si, de ce sa nu o spunem pe sleau, mare parte din placerea de a fi Sarah Jessica Parker sta in caruselul vestimentar: “Imi place sa imprumut hainute si pantofi adorabili de la designeri. Este ca la biblioteca: daca le dai inapoi in stare buna, poti sa iei mai multe. Sunt foarte norocoasa”. Cine nu-i de acord cu ea?
Ce nu stiai despre Sex and the City. Se filmeaza o noua serie?
Vesti minunate pentru fanele Sex and the City
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: