Kudika
15 Septembrie 2009

Audrey Tautou si-a promovat noul film, ôCoco Before Chanelö cu toate ocaziile de expunere la indemana ei si cu toate atuurile care i-au stat la dispozitie, nu in ultimul rand niste rochii ravisante. Interpretarea ei este, pana la urma, demna de putin tam-tam de campanie pre-Oscaruri. Aici o puteti admira in rochia argintie marca (evident!) Chanel, la petrecerea organizata dupa vizionarea din Los Angeles (9 septembrie). Audrey s-a infatisat la buticul Coco Chanel in aceasta tinuta mini vaporoasa, cu accesoriile metalice de rigoare, o curea si o bratara discret potrivite si deloc opulente ľ dupa ce la vizionarea propriu-zisa, care marca premiera filmului pe meleagurile americane, Tautou a mers, contra curentului, pe mana lui Lanvin.

Audrey Tautou si-a promovat noul film, “Coco Before Chanel” cu toate ocaziile de expunere la indemana ei si cu toate atuurile care i-au stat la dispozitie, nu in ultimul rand niste rochii ravisante. Interpretarea ei este, pana la urma, demna de putin tam-tam de campanie pre-Oscaruri. Aici o puteti admira in rochia argintie marca (evident!) Chanel, la petrecerea organizata dupa vizionarea din Los Angeles (9 septembrie). Audrey s-a infatisat la buticul Coco Chanel in aceasta tinuta mini vaporoasa, cu accesoriile metalice de rigoare, o curea si o bratara discret potrivite si deloc opulente – dupa ce la vizionarea propriu-zisa, care marca premiera filmului pe meleagurile americane, Tautou a mers, contra curentului, pe mana lui Lanvin.

Premiera americana a lui “Coco Before Chanel”, biopic-ul despre tineretea femeii cu un stil si-o viziune proprii careia intreaga lume a modei ii va ramane indatorata mereu, a avut loc la cinci luni dupa lansarea lui in Europa. Primirea de peste Ocean a fost nespus de calduroasa, mai ales ca povestea designerului aclamat, care s-a ridicat de la sapa de lemn pana sa atinga faima mondiala, e exact tipul de parcurs indragit in Tara Tuturor Posibilitatilor.

Audrey se declarase putin timorata inaintea asaltului de lauri, ingrijorandu-se “ca nimanui nu i-a placut”, ceea ce ar fi fost o dezamagire crunta pentru cineva atat de impresionat de personajul interpretat ca mignona frantuzoaica. “Chanel a fost o femeie minunata si a fost grozav sa descopar o mica parte din misterul ei”, a spus Audrey, completand, pe buna dreptate: “Sunt mandra ca pot aduce o nuanta frantuzeasca in marele Hollywood”.

Frantuzoaica de 33 de ani isi merita statutul de actrita renumita pe plan international: a trecut prin furcile caudine ale institutului Cours Florent pentru a-si stapani arta cu maiestrie, asa incat, atunci cand rolul din “Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain” i-a deschis portile spre cele mai variate si ravnite oferte de roluri, a fost stapana pe situatie.

Si cum se prezinta situatia in cazul de fata? Audrey este binecunoscuta nu doar in tara de bastina, ci si in toata lumea, adica marele “club” al cititorilor lui Dan Brown. Odata cu rolul ei din ecranizarea “Codul lui Da Vinci”, Audrey a capatat vizibilitate, dar noua sa stralucire de star a pus amintirile originilor sale. Dupa cum explica ea, “Pana la urma, sunt o actrita franceza. Asta nu inseamna ca nu voi mai lua roluri in filme anglofone de-acum incolo, dar caminul meu, comunitatea mea, cariera mea, toate sunt bazate in Franta. Nu m-as muta niciodata in Los Angeles”.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: