Setari Cookie-uri

Vanessa Minnillo

Vanessa Minnillo, alaturi de alte celebritati ca mamica din “Gossip Girl.”, Kelly Rutherford, si-a facut aparitia la evenimentul “Step Up to Step Out” DSW, organizat pe 26 septembrie la Hotelul W din New York, in scopuri caritabile. Invitatii s-au complacut in sportul favorit, shopping-ul de pantofiori de firma, care, desi creatii ale unor nume mari ca Manolo Blahnik, Sergio Rossi si Stella McCartney, erau oferiti la preturi reduse la jumatate. Cauza momentului era ajutorarea femeilor defavorizate, iar fundatia caritabila alfata la carma, care va utiliza o parte din banii obtinuti in initiative relevante pentru sprijinirea acestei cauze, a fost Step Up Women’s Network.

Desi a petrecut patru ani pe platourile MTV si doi ca prezentatoare pentru Entertainment Tonight, si a aparut in filme ca “Disaster Movie” sau “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”, in ultimul timp Vanessa s-a “bucurat” de atentia presei datorita relatiei cu nabadai (si a despartirilor aferente) cu Nick Lachey, fostul sot al lui Jessica Simspon. Relatia celor doi (de curand reinnodata) a fost subiectul speculatiilor si a ocazionat multe articole din sectiunea de barfe a revistelor de profil. Insa nu e ca si cum acest sablon de relatie este nou in lumea celebritatilor, dimpotriva.

De exemplu, poate v-o amintiti pe Vanessa suspinand timid pe canapeaua lui Nick in videoclipul lui, “What’s Left of Me”... ei bine, sigur va amintiti ca Ben Affleck a facut aceeasi greseala, lasandu-se convins sa inregistreze un videoclip cu iubita lui de atunci, Jennifer Lopez. Probabil ca furtuna de atentie si mediatizare care a urmat a fost chiar ce aveau in gand agentul lui Ben si al lui Vanessa – insa, pe plan personal, o miscare de gen atrage dupa sine consecinte penibile: orice ar realiza, oriunde s-ar ascunde, si cu oricine drept partener de viata, atat Ben cat si Vanessa pot sa conteze pe analele posturilor TV si ale You Tube-ului cand “vor” sa isi aminteasca de fosta, respectiv fostul! :)

Un articol realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.