Setari Cookie-uri

Malin Akerman

La cei 31 de ani ai sai, frumusetea de origine suedeza poate tine piept oricarei actrite hollywoodiene din noul val cel putin la capitolul tinerete fara batranete. Nici in materie de talent actoricesc nu iese mai prejos, insa ascensiunea ei in gratiile mai-marilor din Cetatea Filmului n-a avut parte inca de acea propulsie instanta. Desi nu are un rol principal in palmares, iat-o pe Akerman spargand gura targului prin alte mijloace: pe covorul rosu desfasurat marti (5 octombrie) cu ocazia premierii americane a filmului Couples Retreat, Malin a aparut intr-un ansamblu marca Thakoon, invigorant, bine ochit si bine potrivit cromatic.

La cei 31 de ani ai sai, frumusetea de origine suedeza poate tine piept oricarei actrite hollywoodiene din noul val – cel putin la capitolul tinerete fara batranete. Nici in materie de talent actoricesc nu iese mai prejos, insa ascensiunea ei in gratiile mai-marilor din Cetatea Filmului n-a avut parte inca de acea propulsie instanta. Desi nu are un rol principal in palmares, iat-o pe Akerman spargand gura targului prin alte mijloace: pe covorul rosu desfasurat marti (5 octombrie) cu ocazia premierii americane a filmului “Couples Retreat”, Malin a aparut intr-un ansamblu marca Thakoon, invigorant, bine ochit si bine potrivit cromatic.

Zambareata blondina, cu o cariera lunga de model in spate, a aratat ca stie sa se puna in valoare: galbenul ca de lamaie din partea superioara, creponata pentru un efect proaspat, era indulcit prin culoarea fustei, un bej apos. Pastelurile se completau la perfectie, la fel ca si texturile incretite. Iar accesoriile alese de Malin au ridicat tinuta la un nivel de clasa demn de seara festiva: o poseta plic de la Sergio Rossi cu finisaj lacuit, pantofi din piele de caprioara de la Aldo si bratari vintage din colectia Miriam Haskell.

Majoritatea o veti recunoaste pe Malin din cel mai promovat film in care a jucat, “Watchmen” – insa cu greu poate veti lega imaginea ei de pe covorul rosu cu cea a personajului Silk Spectre II... din cauza culorii parului. Va asiguram noi, insa, ca focoasa bruneta este intr-adevar Malin. Primul ei film, in care a fost distribuita nu mult dupa ce facuse constient calatoria spre Los Angeles ca sa-si vada visul de actrita cu ochii, a beneficiat de mult mai putina expunere. In “The Utopian Society”, o productie independenta facuta pe un buget-siret , Malin a jucat rolul unei studente – ceea ce nu i-a fost peste mana, avand in vedere ca studiase un an de psihologie la universitatea York din Toronto.

Tranzitia din Stockholm in Toronto s-a intamplat in copilaria lui Malin, gratie unei oportunitati de serviciu a tatalui sau. La 17 ani, castigarea concursului “Supermodelul Ford al Canadei” a consacrat-o pe radarul agentilor de profil, dar curand Malin s-a reorientat spre actorie. Nu in ultimul rand, multilateral dezvoltata suedezo-canadianca este si solista unei trupe de rock (si, din 2007, sotia tobosarului Roberto Zincone): initial intitulata Ozono, actualii The PetalStones au un sound asemanator mai celebrilor rockeri ai momentului, Paramore. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, iata o mostra:



Articol realizat de Ioanina


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.