Setari Cookie-uri

Marion Cotillard, o artista fara aere de vedeta

Pe 5 ianuarie, in cadrul Festivalului International de Film din Palm Springs, Marion Cotillard a castigat premiul Desert Palm pentru reusita in cariera insa, din punctul nostru de vedere, a iesit invingatoare si la categoria tinuta de covor rosu. Rochia ei Elie Saab, cu o maneca trei-sferturi care se termina intr-un umar infoiat, este o varianta asimetrica, intr-o ureche a clasicei LBD. Iar Marion a stiut sa o poarte cu stilul si gratia pe care frantuzoaicele o poarta in sange.

De curand (2009), actrita a impartit ecranul cu Johnny Depp, in filmul “Public Enemies”, unde a jucat rolul unei americance scoasa din existenta de pe-o zi pe alta de catre faimosul nelegiuit John Dillinger. Va las cu vorbele de lauda ale regizorului, Michael Mann, la adresa lui Marion: “Este o artista care are ambitia extrem de sanatoasa de a face o treaba grozava. Este o persoana minunata si adevarata, care nu se inscrie in tiparul vedetismului de cinema. Este o artista inainte de toate, si nu am mai vazut pe nimeni in viata mea care sa lucreze atat de din greu ca ea. [...]Poate sa ajunga atat de departe. Poate sa faca tot. Poate sa faca absolut orice.”

Iata si trailer-ul mult-asteptatului muzical "Nine", in care joaca si Marion, alaturi de alte nume mari ale showbiz-ului ca Daniel Day-Lewis, Penelope Cruz, Kate Hudson si Fergie:




Realizat de Ioanina


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.