Setari Cookie-uri

Amanda Seyfried in rolul carierei sale

Credit foto: Matt Baron / BEImages Luni, 1 februarie, in Los Angeles, a avut loc premiera filmului “Dear John”, iar actrita din rolul principal, Amanda Seyfried, a uluit pe covorul rosu al Chinese Theater, aparand deloc cuminte intr-o rochie Giorgio Armani, din colectia Primavara 2010. Decolteul rochiei de matase descria un “V” atat de periculos incat paparazzii trebuie sa-si fi tintuit privirile si obiectivele indelung intr-acolo, pana sa descopere...

Credit foto: Matt Baron / BEImages

Luni, 1 februarie, in Los Angeles, a avut loc premiera filmului “Dear John”, iar actrita din rolul principal, Amanda Seyfried, a uluit pe covorul rosu al Chinese Theater, aparand deloc cuminte intr-o rochie Giorgio Armani, din colectia Primavara 2010. Decolteul rochiei de matase descria un “V” atat de periculos incat paparazzii trebuie sa-si fi tintuit privirile si obiectivele indelung intr-acolo, pana sa descopere...

... ca actrita se asigurase in prealabil impotriva “accidentelor nedorite” cu o fasie de material de culoarea pielii integrata in rochie, doar in partea frontala desigur. Astfel, imaginea actritei ramanea nestirbita pe durata serii si, in acelasi timp, spatele gol al rochiei, croit sic, cu bretele incrucisate, nu era compromis deloc.

La rochia de-un albastru metalizat, cu fusta bufanta, injumatatita de un gri cu aspect fluid ca de mercur, actrita a ales sa potriveasca, armonios de altfel, o pereche de pantofi argintii “Kendall”, creatia lui Brian Atwood. Iar poseta plic marca Judith Leiber, presarata cu diamante pe-un tipar de raze (“Sunburst”) completa tinuta intr-un mod foarte elegant, si actrita zambareata capata cu fiecare noua poza un aer intoxicant de Lolita, combinata cu Mata Hari.

Amanda n-a iesit in adevaratul sens al cuvantului din ciclul vicios al televiziunii americane pana la rolul din blockbuster-ul “Mamma Mia”. Cinefilii pasionati de dezgroparea micilor perle indie, lansate doar pe DVD sau in regim limitat la cinematografe de cartier sau proiectate in cadrul festivalelor de profil – ei probabil o cunosc pe Amanda din vremurile lui “American Gun” (2005) sau “Alpha Dog” (2006). Insa acum, mai mult ca niciodata inainte, este momentul actritei, clipa ei de faima care-o poate propulsa in stratosfera talentului Hollywood-ian.

De curand, Amanda a impartit ecranul cu focoasa bruneta Megan Fox – in comedia horror “Jennifer’s Body” – si a surclasat-o ca joc actoricesc, ca intensitate a trairilor protagonistei si, nu in ultimul rand, a prins in mreje camerele mai natural, fara cazne sau aere. Inscrisa pe-un parcurs promitator de la frageda varsta de 11 ani cand a devenit model, Amanda are o frumusete aparte, nu clasica simetrie despre care de cele mai multe ori nu poti enunta mare lucru. Inteligenta (doar de dragul carierei si-a inghetat studiile la Universitatea Fordham din New York) si multi-talentata (canta, danseaza, joaca tenis etc.), blonda cu ochi bantuitori are deja, la cei 24 de ani ai sai, o filmografie impresionanta in spate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.