Setari Cookie-uri

Jessica Alba rasfata paparazzii de Valentine's Day

Credit foto: Matt Baron / BEImages Daca tot ne apropiem cu pasi repezi de ziua Sfantului Valentin, am vrut sa aleg azi o Kudifashionista in ton cu ocazia. Asa am aflat ca pe 8 februarie a avut loc in Los Angeles premiera filmului Valentines Day, un eveniment unde starletele care umplu ochi fisa distributiei au aparut pregatite pentru paparazzii, si ei din oficiu asteptati la covorul rosu aferent. Jessica Alba, una dintre chipurile radiante de pe posterul filmului, a sosit intr-o rochie marca Proenza Schouler, o mini-minune decorata cu pene si paiete care iesea fara efort in evidenta gratie...

Noua “pretendenta” la afectiunea sa i-a schimbat lui Jessica perspectiva asupra vietii. Inainte de sosirea micutei Honor, Jessica a simtit mereu nevoia de a controla cursul pe care il lua viata ei, sau pe care altii insistau sa i-l imprime – de exemplu, la o varsta frageda, a inceput sa-si pregateasca singura mancarea pentru a-si mentine greutatea in limitele normale. Provenienta si apartenenta la doua culturi (alba si latino-americana) i-a cauzat multe dintre dificultatile de socializare despre care vorbeste uneori in interviuri: “Niciodata nu am simtit ca ma potriveam la perfectie intr-o parte sau alta” declara Jessica cu privire la dilema de-a nu fi pe deplin o etnie sau alta.

Odata ajunsa in lumina reflectoarelor, problemele pe care incerca din rasputeri sa le rezolve sau sa le aplaneze – scandalurile ca cel ocazionat de poza ei aparuta pe coperta “Playboy” fara permisiune – au crescut in magnitudine. Insa, de cand cu Honor, prioritatile lui Alba s-au schimbat si, ca urmare, nu se mai lasa impunsa de loviturile sortii. Intr-un interviu pentru “Daily Mail”, actrita analizeaza evolutia personala astfel: “Inainte sa o am pe Honor, cand oamenii se apucau sa publice minciuni despre mine, ma suparam sau ma simteam ingretosata sau furioasa, sau cautam razbunare. Acum, totul e atat de ridicol, si nici macar nu are o baza cat de mica in realitate.”

Maternitatea este intr-adevar un miracol, dupa cum scria pe una dintre copertile sale revista “OK”, cu litere de-o schioapa aplicate langa o poza cu Jessica si Honor. La 20 de luni de cand tanara de 28 de ani a inceput sa imbratiseze acest miracol, iata ca mamica are si alte succese cu care se mandreste: a scapat rapid de kilogramele sarcinii (fara exercitii fizice drastice, doar ca rezultat fericit al alaptarii) si a terminat filmarile la nu mai putin de 5 productii noi. Iata trailer-ul pentru “Valentine’s Day”, una dintre acestea:



Realizat de Ioanina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.