Setari Cookie-uri

Kerry Washington, fara cusur pe scena, ecran si covor rosu

Credit foto: Jim Smeal / BEImages La premiera filmului “Mother and Child”, care a avut loc luni, 19 aprilie, in Los Angeles, actrita Kerry Washington era splendida, mai rapitoare ca nicicand, intr-o rochie marca J. Mendel, si pantofi aurii Sergio Rossi, la care a asortat o poseta plic de-aceeasi culoare. De altfel, la cat de colorata era rochia insasi, orice nuanta ar fi ales Kerry pentru restul accesoriilor s-ar fi potrivit, iar inelul Amrapali, cu toata stralucirea pietricelelor lui, n-avea nicio sansa de a prinde o farama din lumina bliturilor focusata pe magnificul imprimeu.

Mai nou, ea a debutat si pe scena efervescentului Broadway: piesa “Race”, a lui David Mamet, care aduce pe tapet probleme spinoase legate de atitudinea sistemului juridic fata de discriminarea rasiala, face deliciul publicului New-York-ez de patru luni incoace. Succesul reprezentatiilor jucate cu casa inchisa a insemnat, pentru producatori, recuperarea celor 2,5 milioane de dolari investiti in proiect si, pentru actori, o rampa de lansare a pretentiilor la roluri complexe pe marele ecran.

Iata trailer-ul filmului “Mother and Child”, o drama a lui Rodrigo Garcia constand din trei povesti impletite in jurul unei teme comune: adoptia.



Realizat de Ioanina

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.