Setari Cookie-uri

Kerry Washington, fara cusur pe scena, ecran si covor rosu

Credit foto: Jim Smeal / BEImages La premiera filmului Mother and Child, care a avut loc luni, 19 aprilie, in Los Angeles, actrita Kerry Washington era splendida, mai rapitoare ca nicicand, intr-o rochie marca J. Mendel, si pantofi aurii Sergio Rossi, la care a asortat o poseta plic de-aceeasi culoare. De altfel, la cat de colorata era rochia insasi, orice nuanta ar fi ales Kerry pentru restul accesoriilor s-ar fi potrivit, iar inelul Amrapali, cu toata stralucirea pietricelelor lui, n-avea nicio sansa de a prinde o farama din lumina bliturilor focusata pe magnificul imprimeu.

Credit foto: Jim Smeal / BEImages

La premiera filmului “Mother and Child”, care a avut loc luni, 19 aprilie, in Los Angeles, actrita Kerry Washington era splendida, mai rapitoare ca nicicand, intr-o rochie marca J. Mendel, si pantofi aurii Sergio Rossi, la care a asortat o poseta plic de-aceeasi culoare. De altfel, la cat de colorata era rochia insasi, orice nuanta ar fi ales Kerry pentru restul accesoriilor s-ar fi potrivit, iar inelul Amrapali, cu toata stralucirea pietricelelor lui, n-avea nicio sansa de a prinde o farama din lumina bliturilor focusata pe magnificul imprimeu.


Superba vedeta stie sa-si puna in evidenta tonul ciocolatiu al pielii, iar aici, la Cinematograful Egyptian din Hollywood, a reusit un efect contrastant si prin machiaj (mov, in ton cu trend-urile primaverii) si prin coloritul dispus in pete abstracte pe rochia infasurata in jurul taliei subtiri – cuminte fara decolteu dar cu maneci trei-sferturi la fel de lungi cat materialul mini-fustei. Pe scurt, un melanj tineresc, echidistant intre o eleganta de baza si un aer usor neconventional.

Ce ne place mai mult la Kerry decat frumusetea ei fizica incontestabila este inteligenta, in speta cea demonstrata prin decizia de a-si consolida educatia si know-how-ul urmand si absolvind cursurile unei unitati de invatamant superior – si nu una oarecare. Acceptata si de prestigioasele universitati Yale si Darmouth, ea a ales sa studieze Teatrul in cadrul universitatii George Washington, o miscare contra curentului intr-o industrie saturata de liceeni care schimba scoala pe actorie la prima intrezarire a succesului.

Vorbitoare a nu mai putin de sapte limbi (engleza, portugheza, spaniola, franceza, dialectul mandarin, esperanto si rusa), Kerry considera totusi ca mai are de invatat: “Nu cred ca sunt in niciun caz aproape sa-mi ating potentialul. Si cred de asemenea ca, spre deosebire de un pianist sau un flautist, instrumentul actorului este in continua schimbare”. Ca atare, actrita incearca sa nu respinga rolurile din motive personale, ci sa incerce cu fiecare o abordare cat mai veridica: astfel, “daca pot sa scot la iveala umanitatea unui personaj, nu perpetuez un stereotip, ci dezvalui un adevar”.

Kerry si-a consolidat de-a lungul carierei o reputatie numai buna pentru o “decolare” inspre stratosfera vedetelor de prima clasa. A atacat pana acum roluri secundare, din acelea carora nu li se spune “supporting” degeaba, ci chiar aduc sprijin protagonistului: a facut o aparitie memorabila ca sotia lui Ray in biopicul cu acelasi nume despre viata lui Ray Charles si, la fel, ca sotie a lui Idi Amin in “The Last King of Scotland”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.