Jessica Biel: diafana si seducatoare

Jessica Biel: diafana si seducatoare
Kudika
7 Mai 2010

Jessica Biel s-a numarat printre A-list-erii prezenti luni seara la Gala din cadrul Muzeului Metropotolitan din New York. Evenimentul organizat de Costume Institute (departamentul costumelor) marca vernisajul expozitiei "American Woman: Fashioning a National Identity (Femei americane: fasonand o identitate nationala) si permitea accesul numai cremei cremelor dintre fashion-istii lumii bune. Jessica se integra la fix, alaturi de iubitelul Justin Timberlake, pus la punct ca o papusa Ken. Satena zambitoare pana la urechi a luminat covorul rosu intr-o rochie de culoarea fildesului, semnata Ralph Lauren, care se drapa in jurul corpului ei cu somptuozitatea matasurilor, abia atingandu-l si totusi scotandu-i in evidenta formele. Cazand in valuri dispuse asimetric ca si bretelele care imprimau decolteului o incinatie aparte rochia o flata pe Biel, iar coafura lasa cate o cascada de bucle sa ii incadreze fata natural si tineresc.

Jessica Biel s-a numarat printre A-list-erii prezenti luni seara la Gala din cadrul Muzeului Metropotolitan din New York. Evenimentul organizat de Costume Institute (departamentul costumelor) marca vernisajul expozitiei "American Woman: Fashioning a National Identity” (“Femei americane: fasonand o identitate nationala”) si permitea accesul numai cremei cremelor dintre fashion-istii lumii bune. Jessica se integra la fix, alaturi de iubitelul Justin Timberlake, pus la punct ca o papusa Ken. Satena zambitoare pana la urechi a luminat covorul rosu intr-o rochie de culoarea fildesului, semnata Ralph Lauren, care se drapa in jurul corpului ei cu somptuozitatea matasurilor, abia atingandu-l si totusi scotandu-i in evidenta formele. Cazand in valuri dispuse asimetric – ca si bretelele care imprimau decolteului o incinatie aparte – rochia o flata pe Biel, iar coafura lasa cate o cascada de bucle sa ii incadreze fata natural si tineresc.

Pe Jessica Biel am cunoscut-o ca Mary Camden, sora cea mare din serialul “Al saptelea cer”, un rol pe care l-a obtinut la 14 ani si care a propulsat-o in atentia industriei, consacrandu-i insa o imagine cuminte in perceptia tuturor, inclusiv a directorilor de distributie. Biel s-a plictisit de sablonul familiei americane sanatoase, iubitoare si bine inchegate, ca urmare a parasit platourile serialului la sfarsitul celui de-al saselea sezon, dupa ce incercase tot felul de tertipuri (inclusiv o sedinta foto obraznica) ca sa se eschiveze mai devreme decat era prevazut in contract.

Cariera ei a urmat o directie ascendenta, dar nu a decolat inca in toata puterea cuvantului, planurile lui Jessica fiind dejucate de reactiile criticilor si incasarile neimpresionante la box-office. In viata personala, luand ca indiciu etalarile dragastoase in vazul lumii (si al presei), Jessica pare ca si-a gasit perechea in persoana cantaretului pop Justin Timberlake – dupa o relatie de cativa ani cu actorul Chris Evans (“Fantastic Four”). Si chiar daca stelele – sau Cameron Diaz, fosta lui JT – vor hotari ca noua cucerire nu e de nasul ei, sa nu ne facem griji pentru sufletelul actritei.

Biel, laudata mai cu seama pentru interpretarea independentei Larita in “Easy Virtue”, este o persoana la fel de puternica precum cel mai unanim indragit personaj din filmografia sa – ea escaladeaza munti, si nu se joaca de-a cauzele caritabile doar de dragul aparentelor. In ianuarie a.c., Jessica s-a catarat pana in varful lui Kilimanjaro, in Tanzania, iar acum se pregateste pentru provocarea suprema: Everestul. Ca sa nu ne ambalam in exagerari insa, trebuie mentionat ca primul urcus a fost unui intreprins in scopuri umanitare, alaturi de membrii Fundatiei Natiunilor Unite; iar al doilea scop de fapt este mai putin infricosator decat suna, caci vedeta vrea “doar” sa ajunga pana la tabara de la baza muntelui.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri