Setari Cookie-uri

Elizabeth Banks, poezie in miscare

Credit foto: Hepta.ro Nu ca as tine socoteala tuturor actritelor de pe croazeta, dar cand am vazut-o ieri pe Elizabeth Banks intr-o superba creatie marca Georges Chakra, am inteles de ce s-a lasat asteptata la Cannes: rochia couture din colectia de Primavara 2010 merita un covor rosu rezervat numai pentru valurita si multicolora ei trena, si ieri (19 mai), la premiera filmului Poetry, starurile nu s-au inghesuit cu atata aplomb de turma ca-n primele seri ale Festivalului. Ca atare Banks s-a achitat fara probleme de misiunea cu care asa o rochie o insarcina inevitabil a purtat-o cu stil, si o gratie parca desprinsa din Epoca de Aur a Hollywood-ului. In continuare, iata o descriere mai amanuntita a look-ului, ca si o trecere in revista a accesoriilor care il completau, pentru un efect spumos, ravasitor si ravasit de vant.

Fie ca-i spunem Experienta de viata, fie Talent, fir Soarta, variabila inefabila care asigura nu doar lauri si recunoastere, ci si o poveste palpitanta sau doua in analele cinematografiei, nu pare-a face parte din “ecuatia” menita lui Banks. Poate cel mai ilustrativ exemplu al preferintei ei pentru cantitatile solide, cunoscute, in locul pariurilor cu necunoscutul, este partenerul ei de viata. Max Handelman, cel alaturi de care ea va sarbatori in iulie durabilitatea unei casnicii de 7 ani, ii fusese iubit timp de inca 10 ani in prealabil, [romanticii vor fi incantati sa afle ca relatia lor dateaza de cand s-au zarit, in prima zi de scoala, prin campusul Universitatii - 1992].

In ceea ce priveste cariera lui Banks, aceasta nu a “rupt gura targului” cu vreun rol din cale-afara de complex, pe contre-emploi sau iesit din comun. In filme, Banks rareori iese din zona comediei, gen pe care, desi il ataca des, nu il imbogateste cu rezultate uniforme: mediocra ieri, remarcabila azi si stearsa maine, Elizabeth pare o incepatoare care inca se complace in actorie ca hobby, care nu si-a gasit “X”-ul de sub reflectorul principal, si nu isi cunoaste propriile puteri – sau, pur si simplu, ii da mana prea libera agentului sau. Banks face deseori “naveta” intre platouri de filmare si studiouri TV, unde inregistreaza roluri episodice sau aparitii recurente – niciodata insa Banks nu pare sa isi investeasca interesul suta la suta intr-un singur proiect, ceea ce ne stirbeste de multe ori increderea, nu in talentul ei, cat in ambitia si capacitatea ei de a se aduna.

Realizat de Ioanina


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.