Setari Cookie-uri

Lea Michele Glee-seaza cu chic in top

Lea Michele, starleta din serialul “Glee” care, de cand si-a luat in primire noul rol de “the IT girl” printre fashionistele Hollywood-ului, nu a dat chix nici macar o data la capitolul vestimentar – a fost la inaltime si marti seara. Cea mai recenta iesire a ei in lume(a buna) a fost pricinuita de lansarea site-ului MARKTBeauty.com, noua “piata de desfacere” a coafurilor de vedeta realizate de hair-stylist-ul Mark Townsend. El are si o sectiune de jurnalog unde sesiunile de infrumusetare sunt detaliate de-a fir a par, cu tot cu promovare de produse si poze ale rezultatelor muncii sale – la data scrierii articolului, pe blog apar gemenele Olsen, Taylor Swift si Jessica Biel, printre alte celebritati intrate cu incredere oarba sub foarfecele si pieptenele lui Townsend.

La 23 de ani, diva din “Glee” – serialul care si-a difuzat tot marti seara, pe Fox, ultimul episod al primului sezon – si-a inceput cariera pe Broadway, continuand cu noi si noi succese, pana sa explodeze ca nitroglicerina inflacarata pe micile ecrane. Talentata actrita si cantareata a castigat premiul Ghildei Actorilor (Screen Actors Guild) si o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul infumuratei Rachel Berry din “Glee”, iar serialul – in care ea deseori transpare ca protagonista, neoficial desigur – a insfacat Golden Globe-ul pentru cel mai bun serial de comedie/musical. Avand in vedere ascensiunea ei fulgeratoare si promitatoare, decizia lui Michele de a se sustrage unui parcurs educational formal (a fost acceptata la Scoala de Arte Tisch, in cadrul Universitatii din New York) pare una cat se poate de potrivita pentru acest moment din viata.

Toate usile din show-business se deschid larg pentru Lea, fiica unei italience. nascuta in Bronx si crescuta in New Jersey – restul depinde doar de ea si de alegerile ei viitoare, iar noi o vom urmari cu interes pe masura ce se vor infiripa capitolele urmatoare din povestea ei de succes.

Realizat de Ioanina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.