Setari Cookie-uri

Trend alert: influente traditionale

Traditiile au constituit dintotdeauna o sursa de inspiratie inegalabila pentru designeri. Reintoarcerea la natura este o tendinta tot mai actuala in viziunea marilor case de moda. Motivele entice sunt reprezentate cat mai original, brodate, imprimate pe rochii, pe genti sau chiar sub forma de accesorii.

Accesoriile simple, sunt puse in valoare prin combinatii cromatice cat mai variate, materiale inedite si paiete simple transparente. Propunearea noastra: geanta cu motive entice, disponibila in magazinele Aldo, pret 219 lei.

Se asorteaza cu usurinta la blugi albastri si un top uni. De asemenea, poate fi asortata si unei rochite simple alba. Bratari colorate sau centuri brodate manual completeaza perfect tinuta de inspiratie etno.
Motivele traditionale au drept sursa de inspiratie culturi cat mai diferite: exotice, orientale, grecesti sau tribale.

Pentru moda verii 2010, Africa a devenit cea mai indragita sursa de inspiratie. Imprimeuri colorate, accesorii din lemn sau metalice incrustate cu motive florale au impanzit podiumurile internationale. Gucci, Ralph Lauren, Fendi, Miu Miu sau Chloe sunt doar cativa dintre designerii care au introdus in colectiile lor tunici cu imprimeuri tribale,rochii asimetrice colorate sau pantofi decorati cu pietre ornamentale.

Accesoriile opulente, pline de rafinament devin elementul central dintr-o tinuta. Orice rochie simpla, vaporoasa este scoasa din anonimat datorita bijuteriilor ingenioase.
Propunerea noastra: bratara de inspiratie africana lucrata manual, disponibila in magazinele Aldo, pret 69 lei.

Un model elegant, cu ornamente lucrate manual inspirate din natura. Poate fi asortata la o curea cu o catarama metalica sau cu cercei lungi, in acelasi ton.

Influentele traditionale asadar, nu sunt reprezentate doar prin intermediul imprimeurilor florale sau al motivelor geometrice. Fiecare element din natura poate fi reprodus intr-un mod cat mai original. Cusaturile decorative pot imbraca tivul unei rochii simple sau gulerul camasii. Pe o geanta simpla, cateva margele multicolore sunt suficiente pentru schimba aspectul monoton.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.