Setari Cookie-uri

Trend alert: stilul hippie

Daca libertatea este cuvantul care te caracterizeaza, si adori sa-ti valorifici personalitatea prin intermediul culorilor puternice, inseamna ca stilul hippie ti se potriveste de minune.

In materie de coafuri, se poarta parul lung, aparent ravasit, foarte natural. Impletiturile reprezinta o alta optiune trendy. Pentru un look hippie cat mai convingator nu uita de accesoriile pentru par: bentite impletite prinse in stil indian, flori decorative realizate din material textil sau palarii din paie.

Hippie propune reinterpretarea feminitatii, a simplitatii. Colectiile verii 2010 publicate pe site-ul style.com dezvolta aceasta tendinta prin piese vestimentare bogate in detalii florale si look-uri diafane. Manechinele colectiilor semnate Anna Sui si Diane von Frustenberg au pasit asemenea unor zeite cu flori in par, imbracate in rochii colorate, nuantele dominante fiind galben, verde sau albasatru marin. Rodarte aduce in atentie pictura pe corp, senzuala, ideala pentru petrecerile in aer liber. La Chloe se remarca poncho-urile supradimensionate si Emilio Pucci incanta privirea cu rochiile mozaic, extravagante decorate cu imprimeuri picturale in tonuri aprinse.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.