Setari Cookie-uri

5 trenduri pretioase

Tendintele in moda sunt in continua schimbare. In fiecare sezon designerii promoveaza colectiile noi si celebritatile devenite fashion-iconuri dicteaza deseori piesele vestimentare must-have.

4. Camasa alba

Simpla sau eleganta, banala camasa alba inca reprezinta o sursa de inspiratie inegalabila pentru designeri. Reinventata, cu guler la baza gatului sau in stil jabou, de inspiratie victoriana, camasa este vedeta pictorialelor de moda. De asemenea, ne salveaza deseori cand, in criza de timp, nu gasim altceva mai potrivit de imbracat.

Se potriveste aproape la orice alta piesa vestimentara: blugi, sacou, fusta sau pantaloni. Indiferent de anotimp, camasa alba este nelispita din garderoba. Nu in ultimul rand, aceasta piesa vestimentara este si pe placul barbatilor.

5. Denimul

Indiferent ca vorbim despre jeansi, veste, geci sau camasi, toate aceastea par sa aiba un numitor comun: denimul. Este considerat unul dintre cele mai indragite materiale, lejer si usor de purtat. Initial rigid, utilizat prima data la confectionarea blugilor, in prezent denimul este utilizat nu doar pentru confectionarea hainelor, ci si a gentilor sau a accesoriilor. Imprimat, uni sau prespalat ofera un look modern, relaxat, mereu la moda.

Un articol Cristina C.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.