Setari Cookie-uri

6 Trenduri pentru o vara fierbinte

Vestimentatia din timpul verii nu se rezuma doar la fustite si rochite cat mai scurte, ci si la experimentare in materie de imbracaminte. Invata sa uimesti prin combinatii ciudate, insa de bun gust si demonstreaza ca esti o adevarata specialista in ceea ce priveste moda.

In ceea ce priveste imprimeurile florale, designerii nu s-au rezumat doar la fustite si rochite, ci au mers mai departe. Imprimeurile florale se gasesc pe toate piesele vestimentare, pornind de la accesorii de par si curele si terminand cu pantofi, sandale si posete.

Subliniaza linia feminina a siluetei tale, purtand rochite din bumbac cu flori mici imprimate.

5. Stilul marinaresc

Dupa zeci de ani in care a fost dat uitarii, stilul marinaresc revine, fiind adaptat noilor tentinte de catre cei mai mari creatori de moda ai momentului: Dolce & Gabbana, Louis Vuiton, Chanel, Ralph Lauren sau Marc Jacobs.

In timpul zilei poti purta pantaloni scurti cu talie inalta cu un tricou in dungi, iar seara, pentru un look glamour, opteaza pentru pantaloni albi lungi, cu talie inalta, alaturi de o bluza eleganta cu dungi imprimate.

6. Materiale transparente

Vara sunt premise materialele fluide, usor transparente. Nu este vorba despre hainele transparente si vulgare de la inceputul anilor ’90, ci de piese vestimentare fine, feminine si delicate. Designeri precum Christian Dior, Sonia Rykiel, Ungaro, Nina Ricci, Vera Wang, Givenchy, Karl Lagerfeld si Yves Saint Laurent au dat frau liber imaginatiei, realizand haine transparente, pline de rafinament.

Dati vina pe caldura coplesitoare a verii si purtati bluzite si rochite din tulle, voal sau dantela, care sa va evidentieze formele frumoase.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.