Setari Cookie-uri

Tendinte toamna-iarna 2010-2011

Mai avem putin si scapam de zilele toride de vara, de soarele puternic si de caldura insuportabila. Marii designeri vestimentari deja si-au prezentat creatiile pe podiumurile de moda. Iata ce se poarta in sezonul 2010/2011:

Trenciurile, bluzoanele militare, jachetele de ofiter, sacourile in linii drepte pline de nasturi si de aplicatii pe umeri sunt incluse in numeroase colectii (Max Marra, Burberry, Chloe, Yves Saint Laurent sau Proenza Schouler).

Pentru un look diferit, incearca sa porti un trenci pana la genunchi cu cizme inalte sau botine. Accentueaza talia cu ajutorul unei curele late.

5. Pielea


Pielea se regaseste in toate creatiile vestimentare, pornind de la paltoane si trench-uri, continuand cu pantaloni lungi, cu pense (stilul anilor ’70) si oprindu-se la clasicele cizme din piele.

Pielea se regaseste in colectia toamna iarna 2010 – 2011 a caselor de moda Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton sau Burberry Prorsum.

6. Stilul masculin


Stilul masculin scoate in plin plan femeia moderna, rafinata si eleganta. Se pune mare accent pe formele feminine si pe senzualitate.

Culorile specifice acestui stil vestimentar sunt cele inchise, intunecate, care sa reflecte misterul si farmecul femeii: nuantele de gri, negru, maro, bleumarin, mahon, cupru sau kaki.

Must have in acest sezon:

- Cizmele inalte peste genunchi;
- Pantalonii evazati cu talie inalta;
- Jacheta de piele;
- Rochii tricotate;
- Sacoul army;
- Pantofii cu ciorapi la vedere.

Un articol de Amelia C



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.