Setari Cookie-uri

5 piese vestimentare must have pentru toamna

Ne indreptam cu pasi repezi catre lunile racoroase. Frunzele nu au inceput sa cada, insa nu va mai dura mult pana cand vom merge pe strada pe covoare in nuante de aramiu.Marii designeri vestimentari deja si-au prezentat colectiile la care au trudit inca de la inceputul anului.

Nu uita de clasica esarfa care poate transforma o tinuta banala intr-o tinuta plina de farmec si de eleganta.

3. Colierele indraznete

Colierele indraznete au fost un must have al verii si continua sa se poarte si in acest sezon. Pentru toamna iarna 2010 – 2011 alege sa porti coliere cat mai lungi, pe care le poti da de mai multe ori in jurul gatului.

In ceea ce priveste materialele din care bijuteriile sunt colectionate, predomina cele metalice, cu numeroase detalii: pietre mari, solzisori suprapusi, margele sau chiar pene.
Model: colier din margelute de la Aldo, pret 159 lei.

4. Geanta de umar


Scapam de plicurile pe care trebuie sa le tinem in mana in favoarea clasicelor genti de umar. Asadar, fie ca sunt simple si din piele, fie ca sunt cu paiete sau alte imprimeuri, gentile de umar vor deveni un trend al sezonului rece.

Pentru zi alege o gentuta obisnuita, nu foarte mare, in care sa poti pune doar strictul necesar. Pentru seara, este nevoie de o geanta eleganta, care sa te scoata in evidenta: cu paiete sau pietre, cu lantul din material metalic sau in culori tari (doar daca ai o tinuta simpla).

5. Pantofii cu sireturi

Dupa ce multi ani au stat in umbra, pantofii cu sireturi revin in lumina reflectoarelor. Acest tip de incaltaminte poate fi purtat cu blugi skinny, cu pantaloni scurti de toamna (daca este frig, pantalonii scurti pot fi purtati cu dresuri negre), dar si cu fuste elegante.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.