Setari Cookie-uri

Trend alert: tricotajele

Calduroase si confortabile, tricotajele sunt si-n acest sezon la mare cautare. Confectionate din materiale diferite, placute la ateingere: lana moale, casmir, acestea confera nu doar lejeritate, ci si un look interesant, cat mai original.

NEW YORK - FEBRUARY 17: A model walks the runway at the Michael Kors Fall 2010 Fashion Show during Mercedes-Benz Fashion Week at The Tent at Bryant Park on February 17, 2010 in New York, New York. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for IMG) 4. Puloverul supradimensionat

Inspirat din moda anilor ’80, in prezent a devenit un trend nelipsit din sezonul toamna-iarna. Puloverul supradimensionat cu guler larg este o alegere foarte buna pentru o plimbare romantica sau pentru o seara la teatru. Confera un look elegant si totodata sexy, deorece se poate purta si pe post de rochie, ideala pentru sezonul rece. Daca ti-ai achizitionat deja un astfel de pulover intr-o nuanta uni, confera-i un plus de culoare purtandu-l cu dresuri groase colorate si cu o jacheta scurta military, pana in talie.

Un articol Cristina C.


Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.