Setari Cookie-uri

Trend alert: tricotajele

Calduroase si confortabile, tricotajele sunt si-n acest sezon la mare cautare. Confectionate din materiale diferite, placute la ateingere: lana moale, casmir, acestea confera nu doar lejeritate, ci si un look interesant, cat mai original.

Este una dintre tinutele in voga toamna asta, versatila si sexy. Se poate purta cu o geaca din piele sau denim, pentru un look mai spectaculos cu influente rock. Daca iti doresti o imagine mai degajata, o poti purta cu jeans skinny sau colanti colorati si cizme. Nu uita de accesoriile colorate, in acelasi ton, un sal supradimensionat din material textil sau o brosa; iti vor oferi un plus de culoare si farmec. De asemenea, evidentiaza talia prin curele subtiri sau o centura clasica.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 28: A model walks the runway during the Missoni Milan Fashion Week Autumn/Winter 2010 show on February 28, 2010 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images) 3. Cardiganul


Este o piesa vestimentara clasica, reinventata de la an la an. In sezonul rece, cardiganul a devenit o haina must have, deoarece acorda o nota de stil oricarei tinute. Un cardigan oversize se poarta peste o rochita subtire, o fusta conica, pantaloni drepti cu talie inalta sau impreuna cu perechea preferata de jeansi.

Aparent simplu, cardiganul poate iesi in relief printr-un model de tricot elaborat, sau printr-o culoare deosebita. In materie de accesorii, poti asorta genti stil postas in acelati ton, din material tricotat, piele intoarsa sau catifea. De asemenea, gentile cu insertii din blana sunt caracteristice anotimpului rece, asadar poti opta si pentru un astfel de model.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.