Setari Cookie-uri

5 stiluri vestimentare greu de asortat in sezonul rece

Sezonul toamna iarna 2010 2011 este plin de culoare si de nonconformism in ceea ce priveste stilul vestimentar. Marii designeri deja si-au prezentat creatiile vestimentare pe podiumurile din orasele lumii. Insa, este foarte important sa retinem faptul ca nu toate outfit-urile pot fi purtate si in viata de zi cu zi, multe dintre ele fiind doar pentru show, pentru a uimi prin combinatii indraznete si neobsnuite. Iata cele mai importante trenduri din acest sezon si cum le puteti asorta:

Puteti purta o fusta aurie cu o bluza neagra, simpla, fara niciun model imprimat. De asemenea, pentru iesirile in cluburi, o bluza de culoarea aurului este perfecta. Aceasta poate fi asortata cu o fusta neagra si pantofi cu toc.

5. Hainele largi

Desi in aceasta perioada sunt la mare cautare haine cat mai groase, care sa fie lejere si care sa tina de cald, trebuie totusi sa va ganditi si la stilul vestimentar pe care vreti sa il adoptati deoarece, daca alegeti sa purtati bluze largi si lungi acestea nu va vor scoate in evidenta atuu-urile, ci din contra, accentul va cadea pe imperfectiunile corpului.

Hainele largi din tricot vin bine pe femeile inalte, slabe si cu picioare lungi.

De aceea este indicat ca atunci cand mergeti la cumparaturi sa probati hainele si sa va uitati de mai multe ori in oglinda inainte de a le cumpara. Daca va avantajeaza si va pune in valoare forma corpului, vi le puteti achizitiona.

Un articol de Amelia C


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.