Setari Cookie-uri

AVANPREMIERE: Fashion and Life-style Fest

Pentru ca lumea modei din Romania avea nevoie de un eveniment de amploare, care sa o sarbatoreasca asa cum se cuvine, a aparut AVANPREMIERE-Fashion and Life-style Fest, o manifestare moderna si complexa, dedicata artelor si stilului de a trai in noul secol. Prima editie a festivalului se va desfasura intre 16 si 18 noiembrie, in doua dintre cele mai avangardiste si emblematice locatii din Bucuresti, The ARK si Muzeul National de Arta Contemporana, si va cuprinde expozitii de fotografie, instalatii, video, workshopuri si prezentari de moda.

Gala AVANPREMIERE, ajunsa in acest an la cea de-a 7 editie, va inchide cele doua zile de dezbateri si vizionari cu un regal dedicat modei romanesti, in cadrul caruia vor fi prezentate in premiera cele mai noi colectii pentru sezonul primvara-vara 2011. Pe podium vor urca creatiile celor mai in voga 10 designeri ai momentului, atat nume mari, cat si debutanti cu o viziune interesanta. Defilarile vor avea loc la Muzeul National de Arta Contemporana.

“Pentru mine AVANPREMIERE este dovada ca exista moda romaneasca – exista designeri, colectii, creativitate, cautari, expresie, evolutie si mai cu seama exista public si interes. Gala exista pentru ca este necesara si logica, e parte a unui sistem viu”, spune designerul Agnes Toma

Gala AVANPREMIERE este recunoscuta in lumea modei romanesti pentru caracterul sau inovator. La editia din acest an Gala AVANPREMIERE inregistreaza o noua premiera si aduce in Romania primul show multimedia cu video mapping incorporat de mari dimensiuni. Proiectiile video inedite vor fi create de artistele de origine bulgara Mihaela Kavdaska si Dilmana Yordanov, reunite sub titulatura KOTKI.

Editiile anterioare ale galei au adus de fiecare data cate un element nou si spectaculos, precum: primul show exclusiv cu urmaritori la care s-a lucrat doar cu lumini cu control manual, prima oara cand s-a utilizat o scena culisanta, prima data cand a fost folosita o scena rotativa (cu diametrul de 18 m), prima prezentare in care s-a lucrat cu o trapa de podea de 8 metri inaltime, prima utilizare a luminilor tangentiale intr-o prezentare de moda sau utilizarea in premiera a unui perete de lumini cu 94 de capete.
“AVANPREMIERE poate fi o mini-revolutie calitativa si un dialog real intre arte - elementele vitale, atit de necesare noua, astazi”, incheie Carmen Movileanu, producator delegat al TVR

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.