Setari Cookie-uri

AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest: un insight in stilul de viata si moda secolului 21

La data de 20 noiembrie a avut loc Gala AVANPREMIERE, evenimentul care a incheiat cele trei zile de AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest. Daca pe 16 si 17 noiembrie conferintele si vernisajele au fost coordonatele prinicipale, pe data de 18 noiembrie capul de afis a fost tinut de prezentarile colectiilor de moda primavara-vara 2011 a 10 dintre cei mai apreciati si inspirati designeri romani. Per total, un regal de moda si life-style care a adus in fata celor prezenti oameni si conversatii interesante, opere de arta neconventionale, fotografii uluitoare si nu il utlimul rand un show electrizant.

Cea de-a treia zi a festivalului a insemnat Gala AVANPREMIERE in cadrul careia zece designeri romani, consacrati sau aflati la prima prezentare, au adus in fata publicului, in premiera, colectiile de primavara-vara 2011. Iata designerii care au trimis pe podiumul de la MNAC cate 15 creatii reprezentative pentru viziunea lor despre sezonul urmator:
1. Bianca Popp – „The Unbearable Lightness of Black”, Incaltaminte – HUNTER Londra
2. Anca Ciataras – „Wonderful Life”, Incaltaminte - Musette
3. Rhea Costa
4. Norina Stoica – „Atemporal 79”, Incaltaminte - Musette
5. A&S Negulescu – „Wicked”, Incaltaminte - Musette
6. Radu Vitalaru – „ Fish-a-men”
7. Silvia Serban & Alexandru Nimurad – „by coincidance”
8. Cristhelen B – „Alb”
9. Iris Serban – „Human Condition”, Accesorii - Maria Filipescu / Materiale - Mystic Textiles / Incaltaminte - Musette
10. Agnes Toma

Ca si la celelalte edititii, Gala AVANPREMIERE a adus si de aceasta data o premiera pentru lumea modei din Romania: primul show multimedia cu video mapping incorporat de mari dimensiuni. Astfel, defilarile au fost insotite de o serie de proiectii video inedite create de artistele de origine bulgara Mihaela Kavdaska si Dilmana Yordanov, reunite sub titulatura KOTKI. In plus, in prezentare s-a lucrat numai cu lumini directionate manual, 6 urmatori lucrand pentru a pune cat mai bine in lumina creatiile celor 10 designeri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.